Skip to content

Hae meille assistentiksi (perhevapaan sijaisuus)!

Ylemmät Toimihenkilöt YTN toimii keskijohdon, esimiesten ja asiantuntijoiden hyvän työelämän puolesta. Hoidamme jäsentemme työmarkkinaedunvalvontaa yksityisellä sektorilla teollisuudessa, palvelualoilla ja järjestöissä.

Tässä työssä onnistuaksemme haemme nyt Helsingin Pasilan toimistollemme

Assistenttia perhevapaan sijaisuuteen 1.10.2020-31.1.2022

Tehtäviisi kuuluu järjestömme jäsenliittojen henkilöstön, luottamustoimijoiden sekä yritysyhdistystoimijoiden tukeminen ja heille tarjottavien palveluiden ylläpito. Päätehtäviäsi ovat taustaryhmiemme assistenttina toimiminen, tapahtumien järjestäminen sekä eri rekistereiden ylläpito. Lisäksi vastuullesi kuuluu matkalaskujen hallinta sekä muita taloushallintoon liittyviä tehtäviä.

Pienessä työyhteisössämme saat vastuullesi myös muita järjestön toimintaan liittyviä tehtäviä.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on soveltuva koulutus, kokemusta monitahoisessa järjestöympäristössä toimimisesta sekä rautainen organisoimiskyky. Edellytämme hyvää tietoteknistä osaamista (O365), selkeää ulosantia niin suullisesti kuin kirjallisestikin sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi tarvitset positiivisen, eteenpäin katsovan järjestelmällisen otteen työhön.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän palkansaajajärjestössä, jossa pääset haastamaan ajatuksia ja toimintatapoja. Mukavassa työyhteisössämme pääset kehittymään ja tutustumaan monipuoliseen toimintakenttäämme.

Toivottu työn aloitusajankohta on 1.10.2020. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus, jonka kesto on tällä hetkellä 31.1.2022 asti.

Työsuhteesi ehdot ovat meillä kilpailukykyiset ja pääset oppimaan uutta.

Tutustu meihin tarkemmin: www.ytn.fi tai Twitter: @YTN_ry ja Facebook: @ylemmattoimihenkilot

Hae 30.8. mennessä!

Lähetä hakemus palkkatoiveineen 30.8.2020 mennessä: hakemukset@ytn.fi. Laita aihekenttään maininta ”Assistentti”.

Haastattelut järjestetään etäyhteydellä viikon 37 aikana. Olemme hakuajan päätyttyä henkilökohtaisesti yhteydessä haastatteluihin kutsuttaviin.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestöpäällikkö Katariina Styrman, puh. 040 610 4490. Katariina on parhaiten tavoitettavissa to 20.8. klo 13-14, ma 24.8. klo 10-11 ja to 27.8. klo 13-15.

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu