Skip to content

Koulutukset ja tapahtumat

Me noudatamme kaikissa tilaisuuksissamme – etänä tai läsnä – YTN:n turvallisen toiminnan periaatteita ja häirintäohjeistusta.

Tarjoamme henkilöstöedustajillemme laajan kattauksen verkkokoulutuksia. Siirry tästä koulutus.ytn.fi -sivulle.

Valitse näytettävä sisältö:

Käytännön tietoa henkilöstöedustajille suunnatuista koulutuksista

YTN tarjoaa koulutusta luottamusmiehille ja -valtuutetuille, työsuojeluvaltuutetuille sekä henkilöstön hallintoedustajille.

YTN:n tarjoaman edunvalvontakoulutuksen tarkoituksena on antaa ylempien toimihenkilöiden luottamusmiehille ja muille henkilöstöedustajille riittävästi tietoa ja taitoa toimia työpaikoillaan menestyksellisesti edunvalvontatehtävissä.

 

Ilmoittautuminen

llmoittaudu ajoissa! Viimeinen ilmoittautumispäivä on mainittu tapahtumasivulla. Jos johonkin koulutukseen on ilmoittautunut alle 15 henkilöä, YTN varaa oikeuden kurssin peruuttamiseen.

Osallistumisesi hyväksytetään omassa YTN-liitossasi. Koulutus on YTN-liittojen jäsenille maksutonta, samoin ohjelmaan sisältyvät ruokailut ja majoitus yhden hengen huoneissa. Matkakustannukset korvataan osallistujan oman liiton matkustussäännön mukaisesti. Lähetä matkalasku omaan YTN-liittoosi.

Työsuojelukoulutus on maksullista ja kustannuksista vastaa työnantaja. Varmista asia ennakkoon työnantajaltasi!

 

Vahvistus osallistumisesta

Kurssisihteeri lähettää vahvistuksen ja Teams-linkin webinaareihin 3-4 päivää ennen tapahtumaa. Läsnätapahtumiin hyväksytyille vahvistusviesti lähetetään noin neljä viikkoa ennen tapahtumaa.

Mikäli et ilmoittautumisestasi huolimatta voikaan osallistua koulutukseen, muista peruuttaa ilmoittautumisesi kurssisihteerille viipymättä. Mikäli osallistuja jää pois ilmoittamatta, häneltä peritään korvauksena 100 euroa käyttämättä jääneestä paikasta. Tämä koskee läsnätapahtumia.

Asiointipalvelu