Skip to content

Hae meille assistentiksi (perhevapaan sijaisuus)

Ylemmät Toimihenkilöt YTN toimii asiantuntija-, esihenkilö- ja johtotason tehtävissä työskentelevien hyvän, reilun, kannustavan ja yhdenvertaisen työelämän puolesta. Hoidamme jäsentemme työmarkkinaedunvalvontaa yksityisellä sektorilla teollisuudessa, palvelualoilla ja järjestöissä.

Tässä työssä onnistuaksemme haemme nyt Helsingin Pasilan toimistollemme

Assistenttia perhevapaan sijaisuuteen 1.11.2021-31.8.2022.

Tehtäviisi kuuluu järjestömme jäsenliittojen henkilöstön, luottamustoimijoiden sekä yritysyhdistystoimijoiden tukeminen ja heille tarjottavien palveluiden ylläpito. Päätehtäviäsi ovat tapahtumien järjestäminen, eri rekistereiden ylläpito sekä yleiset assistentin tehtävät. Lisäksi vastuullesi kuuluu matkalaskujen hallinta sekä muita taloushallintoon liittyviä tehtäviä. Pienessä työyhteisössämme saat vastuullesi myös muita järjestön toimintaan liittyviä tehtäviä.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on soveltuva kokemus, kokemusta monitahoisessa järjestöympäristössä toimimisesta sekä rautainen organisointikyky. Edellytämme hyvää tietoteknistä osaamista (O365), selkeää ulosantia niin suullisesti kuin kirjallisestikin sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Katsomme eduksi tehtävään soveltuvan koulutuksen. Lisäksi tarvitset positiivisen, eteenpäin katsovan järjestelmällisen otteen työhön.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän palkansaajajärjestössä, jossa pääset haastamaan ajatuksia ja toimintatapoja. Mukavassa työyhteisössämme pääset kehittymään ja tutustumaan monipuoliseen toimintakenttäämme.

Toivottu työn aloitusajankohta on 1.11.2021. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus, jonka kesto on tällä hetkellä 31.8.2022 asti. Työsuhteesi ehdot ovat meillä kilpailukykyiset ja pääset oppimaan uutta.

Tutustu meihin tarkemmin: www.ytn.fi tai Twitter: @YTN_ry ja Facebook: @ylemmattoimihenkilot

Hae 20.9. mennessä

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen maanantaihin 20.9.2021 mennessä: hakemukset@ytn.fi. Laita aihekenttään maininta ”Assistentti”.

Järjestämme haastattelut etäyhteydellä viikkojen 39 ja 40 aikana. Olemme hakuajan päätyttyä henkilökohtaisesti yhteydessä haastatteluihin kutsuttaviin.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestöpäällikkö Katariina Styrman, puh. 040 610 4490. Katariina on parhaiten tavoitettavissa ke 8.9. klo 11-12, ti 14.9. klo 10-11.30 ja to 16.9. klo 13-15.

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu