Skip to content

Haluatko tietoa työolosuhteiden kehittämisestä? – Lähde mukaan Haastamme työympäristöarviointeihin 2017 -kilpailuun

Haluatko tutkittua tietoa oman työpaikkasi työolosuhteista ja miten niitä voitaisiin kehittää? Teknologiateollisuus järjestää yhteistyössä alan ammattiliittojen, aluehallintovirastojen ja Työturvallisuuskeskuksen kanssa Haastamme työympäristöarviointeihin 2017 -kilpailun, jossa tutkitaan työyhteisöjen työtapojen ja työympäristön turvallisuutta.

Työsuojeluhallinnon työsuojelutarkastajat tekevät arvioinnit 27.3.-28.4. erikseen sovittavana aikana. Arviointiin käytetään Elmeri+ ja Halmeri-menetelmiä, jotka on kehitetty työtapojen ja työympäristön turvallisuuden arviointiin. Lisäksi työpaikoilta kysytään tapaturma- ja tuntitietoja alan työturvallisuuskehityksen arvioimiseksi.

Kilpailu järjestetään kymmenettä kertaa, ja tähän mennessä tulokset ovat olleet erinomaisia. Tapaturmapoissaolot ovat vähentyneet osallistuneilla työpaikoilla tarkasteluajanjakson aikana lähes 70 prosenttia.

Vain kilpailusarjojen kolmen parhaan työpaikan tiedot julkaistaan ja osallistua voi kilpailemattakin. Kilpailun analyysin toteuttaa 3T Ratkaisut.

Osallistuminen on maksutonta, ja ilmoittautuminen on avoinna 17.2. asti.

Mikäli olet henkilöstön edustaja, sovithan ilmoittautumisesta työnantajasi kanssa. Lisätietoa kilpailusta antaa YTN suunnittelualan asiamies Sirkku Pohja, sirkku.pohja@ytn.fi.

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu