Skip to content

Kaupan alan asiantuntija, vastaa palkkakyselyymme!

Tervetuloa vastaamaan kyselyymme, jolla kartoitamme kaupan alan ylemmille toimihenkilöille maksettujen palkankorotusten tilannetta! Jotta saisimme mahdollisimman monta vastausta, pidensimme vastausaikaa elokuun loppuun saakka.

Tarve palkankorotuksille on suuri huomioiden yleisen hintatason nousun. Työehtosopimusneuvotteluissa sovittiin palkankorotuksista sekä kertaerästä, joka maksetaan eri aloilla tämän vuoden aikana. Koska ylemmillä toimihenkilöillä ei ole alalla omaa sopimusta, ei myöskään palkankorotuksia tai kertaeriä makseta heille automaattisesti.

Siksi pyydämme teitä kaikkia täyttämään lyhyen kyselymme, jonka tuloksia hyödynnämme nimenomaan alan ylempien toimihenkilöiden palkkakehityksen edistämiessä. Tulosten valmistuttua käymme niitä läpi myös teidän YTN-liittojen jäsenten kanssa.

Pidensimme vastausaikaa 31.8. kello 16.00 saakka. Vastaaminen vie maksimissaan 10 minuuttia. Tiedot kerätään anonyymisti, eikä vastaajaa voida yhdistää vastauksiin.

Pääset vastaamaan kyselyymme oheisen linkin kautta:
https://q.surveypal.com/Kaupan-kysely-2023
Jos linkki ei toimi, kopioi se ja liitä selaimesi osoitekenttään

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvomme neljä kappaletta 50 euron arvoista GoGift-Superlahjakorttia.

Voit myös jakaa viestin ja kyselylinkin asiantuntija- ja esihenkilötyötä tekevälle kollegallesi, mikäli hän ei sitä omaan sähköpostiinsa saanut.

Kiitos jo etukäteen ajastasi, jokainen vastaus on meille tärkeä!

Lisätiedot:
Joonas Kopra, sopimusalavastaava
joonas.kopra@ytn.fi

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu