Skip to content

KUTSU: Millaisen EU:n haluamme? – Muuttuva unioni ja sen uudet ytimet 11.10.

Elinkeinoelämän keskusliitto EK, FinUnions ja Euroopan komission Suomen edustusto järjestävät keskustelutilaisuuden “Millaisen EU:n haluamme? – Muuttuva unioni ja sen uudet ytimet”.

Aika: 11.10.2017 klo 8.30-14.00                                    
Paikka: Helsingin yliopiston Pieni juhlasali, 4. krs
Fabianinkatu 33, Helsinki

Eurooppa muuttuu ja Suomi sen mukana. Euroopan komission viime aikoina esittelemät visiot Euroopan tulevaisuudesta ovat virittäneet keskustelua eri puolilla maanosaamme mm. EMU:n syventämisestä, EU:n sosiaalisesta ulottuvuudesta ja globalisaation hallinnasta. Odotuksia on paljon, niin myös epäilyjä. Millaisen unionin me suomalaiset haluamme?

Aiheesta keskustelevat muun muassa Kerstin Jorna, varapääjohtaja, Euroopan komissio, talous- ja rahoitusasioiden pääosasto   
Shahin
Vallée
, London School of Economics, European institute,    
kansanedustajat Anne-Mari Virolainen ja Tytti Tuppurainen,
Eduskunta, Jarkko Eloranta, puheenjohtaja, SAK ja Jyri Häkämies,
toimitusjohtaja, Elinkeinoelämän keskusliitto EK.
Tilaisuuden moderaattorina toimii toimittaja Kirsi Heikel.

Tutustu ohjelmaan tästä:

EUSymposium_ohjelma.pdf
 

Tule mukaan EU-symposiumiin keskustelemaan ja tapaamaan huippuasiantuntijoita!

Tilaisuuteen voi osallistua ainoastaan ennakkoilmoittautumalla viimeistään pe 22.9. tämän linkin kautta tai sähköpostilla erja.lintunen@ek.fi. Osallistujamäärä on rajattu. Pyydämme esittämään henkilöllisyyden tilaisuuteen saapumisen yhteydessä.

***
FinUnions edustaa 1,7 miljoonaa suomalaista työntekijää EU:ssaFinUnions on suomalaisten palkansaajakeskusjärjestöjen SAK:n ja STTK:n sekä akavalaisen neuvottelujärjestön, Ylemmät Toimihenkilöt YTN:n, yhteinen edustusto Brysselissä. 

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu