Skip to content

Lakko jatkuu, sovitteluun sunnuntaina

Julkaistu

Kategoriat

Kutsu ylempien toimihenkilöiden teknologiateollisuuden työriidan sovitteluun saatiin eilen. Neuvottelut alkavat sunnuntaina puolilta päivin valtakunnansovittelija Esa Longan luona Helsingin Bulevardilla .

Sovitteluun ei mennä kutsumatta. Työriitoja ratkotaan siinä aikataulussa kuin valtakunnansovittelija katsoo tarpeelliseksi.

Sunnuntaina Bulevardilla ovat YTN:n teknologiateollisuuden neuvottelijoiden lisäksi myös YTN:n tietotekniikan palvelualojen neuvottelijat.

Teknologiateollisuuden ylempien toimihenkilöiden lakko uhkaa laajeta maanantaina uusiin yrityksiin, joiden joukossa ovat muun muassa Nokia ja NSN.

Myös tietotekniikan palvelualojen kohdennettu lakko alan keskeisissä yrityksissä on alkamassa maanantaina 7.11.2011 aamukuudelta, ellei sopuun päästä sitä ennen.

Meneillään oleva teknologiateollisuuden lakko on näyttänyt onnistuneesti työnantajille, että ylemmät toimihenkilöt eivät suostu olemaan enää sylkykuppeina. Meitä ei voi kohdella huonommin kuin muita henkilöstöryhmiä.

Nyt on tärkeää, että lakkoyrityksen ylemmät toimihenkilöt keskittyvät viettämään laatuaikaa kotonaan tai kuka nyt missäkin. Myös pienellä reissulla ehtii piipahtaa ennen maanantaita.

Mitä paremmin lakko puree, sen todennäköisemmin YTN saa sunnuntaina hyväksyttävän sovintoesityksen ja lakko saadaan päättymään.

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu