Skip to content

LTY-alalle palkankorotukset huhtikuussa

Julkaistu

Kategoriat

LTY -alalla ylemmät toimihenkilöt toimivat ilmailu-, metsänhoito- ja tieonpitoalaoilla sekä eräillä muilla erityisaloilla toimivissa yrityksissä.

LTY-alan työpaikoilla neuvotellaan raamisopimuksen mukaisista yrityskohtaisista eristä maaliskuussa. Huhtikuun 1. päivästä alkaen palkkoja korotetaan 1,3 prosentin yleiskorotuksella. Yrityskohtaisen erän suuruus on 0,6 prosenttia. Jos erän käytöstä ei sovita, yleiskorotus on yhteensä 1,9 prosenttia.

Ylemmät Toimihenkilöt YTN:n, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n, Palkansaajajärjestö Pardian sekä Palvelualojen työnantajat PALTAn välinen, yhteinen raaminmukainen työehtosopimus on voimassa 31.3.2014 asti.

LTY-alalla on käynnistynyt kolme sopimuksen sisältyvää työryhmää. Työryhmien aiheina ovat matkustaminen, korvaava työ ja sopimusrakenteiden tarkastelu.

Alan taustaryhmä kokoontuu 12.3. miettimään linjauksia työryhmätyöskentelylle ja valmistautumista kevään 2014 neuvottelukierrokselle. Lisäksi taustaryhmä suunnittelee kesän luottamusmieskoulutusta.

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu