Skip to content

Miltä näyttää työ finanssialalla nyt ja tulevaisuudessa?

FinanssiTYÖ-podcast käsittelee työelämää ja sen tulevaisuutta. Ensimmäinen jakso, Mikä firma, mikä kollega? Mikä on työpaikkaan kiinnittävä voima?, julkaistaan maanantaina 31.10.2022 Spotifyssa. Podin tavoitteena on herättää kuulijassa ajatuksia ajankohtaisista työelämän teemoista ja innostaa erityisesti finanssialalla työskentelevät keskustelemaan aiheista omilla työpaikoillaan.

Työelämä -podcastien uusin tulokas, FinanssiTYÖ, pureutuu työelämän tulevaisuuteen. Sen jaksoissa käsitellään muun muassa monipaikkaista työtä, monimuotoisia työyhteisöjä, teknologian murrosta ja tulevaisuuden osaamista. Jaksot ovat noin 20 minuutin pituisia, joten ne on helppo ottaa kuunteluun vaikka työmatkalla.

Keskustelijoina on asiantuntijoita finanssialalta ja sen ulkopuolelta. Mukana ovat esimerkiksi tietoliikenneyhtiö DNA:n henkilöstöjohtaja Marko Rissanen, Danske Bankin pääluottamusmies Aino Huuhti ja konsulttiyhtiö Includia Leadershipin toimitusjohtaja Jonna Louvrier. Podcastin juontajana toimii radiosta tuttu Ida-Liina Huurtela.

Ensimmäinen jakso julkaistaan maanantaina 31. lokakuuta. Kysyimme juontaja Ida-Liina Huurtelalta sekä FinanssiTYÖ2030-hankkeen projektipäällikkö Katja Revolta tunnelmia podin alkamisesta.

”Odotan tulevaa sarjaa innolla! On mahtavaa päästä keskustelemaan huippuasiantuntijoiden kanssa siitä, mitä työelämä voi parhaimmillaan tarjota lähitulevaisuudessa. Podcastsarjan sisältö on monipuolista, ja jaksoista saa uusia näkökulmia sekä uransa alussa että pidempään työelämässä ollut kuulija”, Huurtela toteaa.

Samaa innostusta löytyy myös podcastia tuottavan FinanssiTYÖ2030-hankkeen puolelta, sillä podcastsarjan yksi tavoite on herättää kuulijassa ajatuksia ja innostaa keskustelemaan aiheista omassa työyhteisössä.

”Hienoa päästä viestimään finanssialalla tärkeiksi koetuista teemoista myös podcastin muodossa. FinanssiTYÖ-podcastsarja on loistava esimerkki liittojen ja yhtiöiden tekemästä yhteistyöstä. Toivottavasti jaksot herättävät keskustelua ja saavat kuulijoissa aikaan reaktioita”, sanoo Repo.

Podi julkaistaan syksyn 2022 aikana Spotifyissa. Julkaistut jaksot on listattu myös Finanssiala ry:n nettisivuille. Keskustelua työelämästä voi seurata sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #TYÖ2030 ja #FinanssiTYÖ2030.

Podcast on osa FinanssiTYÖ2030-hanketta. Sen tuottavat yhteistyössä Finanssiala ry, rahoitusalan työmarkkinaosapuolet Palvelualojen työnantajat Palta ry, Ammattiliitto Pro ry sekä Ylemmät toimihenkilöt YTN ry.

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu