Skip to content

Hae meille palvelukoordinaattoriksi

Toimimme keskijohdon, esimiesten ja asiantuntijoiden hyvän työelämän puolesta. Hoidamme jäsentemme työmarkkinaedunvalvontaa yksityisellä sektorilla teollisuudessa, palvelualoilla ja järjestöissä.

Tässä työssä onnistuaksemme haemme nyt Helsingin Pasilan toimistollemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Palvelukoordinaattoria

Päätehtäviisi kuuluu järjestömme ulkoiset ja sisäiset palvelutehtävät sekä näiden prosessien kehittäminen. Vastuullasi on myös erilaisten tapahtumien ja kokousten käytännön järjestäminen niin etänä kuin läsnäolokokouksina. Lisäksi tehtäviisi sisältyy muun muassa kokousmateriaalien ja sopimusten hallinnointi sekä arkistointi.

Osallistut toimijoidemme kouluttamiseen ja heidän palvelupolkunsa kehittämiseen. Tärkeä osa työtäsi on niin jäsenliittojemme, jäsentemme kuin toimijoidemme yhteydenottoihin ja kyselyihin vastaaminen.

Tärkeä tekninen apuvälineemme on Teams, jonka yhtenä pääkäyttäjänä toimit. Vastuullesi kuuluu myös muiden teknisten järjestelmiemme hallinnointia sekä taloushallintoon liittyviä tehtäviä. Pienessä työyhteisössämme saat vastuullesi myös muita järjestön toimintaan liittyviä tehtäviä, kuten taustaryhmiemme assistenttivastuita.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on soveltuva koulutus, kokemusta monitahoisessa järjestöympäristössä toimimisesta sekä rautainen organisaatiokyky. Edellytämme hyvää tietoteknistä osaamista, selkeää ulosantia niin suullisesti kuin kirjallisestikin sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi tarvitset positiivisen, eteenpäin katsovan järjestelmällisen otteen työhön. Arvostamme intoa kehittää ja kehittyä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän palkansaajajärjestössä, jossa pääset haastamaan ajatuksia ja toimintatapoja. Mukavassa työyhteisössämme pääset kehittymään ja tutustumaan monipuoliseen toimintakenttäämme. Työsuhteesi ehdot ovat meillä kilpailukykyiset ja pääset oppimaan uutta.

Toivottu työn aloitusajankohta on huhtikuussa 2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Meihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.ytn.fi tai Twitterissä: @YTN_ry ja Facebookissa: @ylemmattoimihenkilot

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.3.2021 mennessä osoitteeseen: hakemukset@ytn.fi. Otsikoithan viestisi aiheella ”Palvelukoordinaattori”.

Haastattelut järjestetään etäyhteydellä viikon 10 ja 11 aikana. Olemme hakuajan päätyttyä henkilökohtaisesti yhteydessä haastatteluihin kutsuttaviin.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestöpäällikkö Katariina Styrman, puh. 040 610 4490.

Katariina on parhaiten tavoitettavissa to 18.2. klo 9-11 ja ke 24.2. klo 9-11.

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu