Skip to content

Hae meille palvelukoordinaattoriksi

Ylemmät Toimihenkilöt YTN toimii keskijohdon, esihenkilöiden ja asiantuntijoiden hyvän työelämän puolesta. Hoidamme jäsentemme työmarkkinaedunvalvontaa yksityisellä sektorilla teollisuudessa, palvelualoilla ja järjestöissä.

Tässä työssä onnistuaksemme haemme nyt Helsingin Pasilan toimistollemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Palvelukoordinaattoria

Päätehtäviisi kuuluu järjestömme ulkoiset ja sisäiset palvelutehtävät sekä näiden prosessien kehittäminen. Vastuullesi kuuluu myös erilaisten tapahtumien ja kokousten käytännön järjestäminen niin etä- kuin lähikokouksinakin. Lisäksi tehtäviisi sisältyy muun muassa kokousmateriaalien ja sopimusten hallinnointi sekä arkistointi.

Osallistut toimijoidemme kouluttamiseen ja heidän palvelupolkunsa kehittämiseen. Tärkeä osa työtäsi on niin jäsenliittojemme, jäsentemme kuin toimijoidemme yhteydenottoihin ja kyselyihin vastaaminen.

Tärkeä tekninen apuvälineemme on Teams, jonka toisena pääkäyttäjänä toimit. Vastuullesi kuuluu myös muiden teknisten järjestelmiemme hallinnointia sekä taloushallintoon liittyviä tehtäviä. Pienessä työyhteisössämme saat vastuullesi myös muita järjestön toimintaan liittyviä tehtäviä.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on soveltuva koulutus, kokemusta monitahoisessa järjestöympäristössä toimimisesta sekä rautainen organisaatiokyky. Edellytämme hyvää tietoteknistä osaamista, selkeää ulosantia niin suullisesti kuin kirjallisestikin sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi tarvitset positiivisen, eteenpäin katsovan järjestelmällisen otteen työhön. Arvostamme intoa kehittää ja kehittyä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän palkansaajajärjestössä, jossa pääset haastamaan ajatuksia ja toimintatapoja. Mukavassa työyhteisössämme pääset kehittymään ja tutustumaan monipuoliseen toimintakenttäämme. Työsuhteesi ehdot ovat meillä kilpailukykyiset ja pääset oppimaan uutta.

Toivottu työn aloitusajankohta on marras-joulukuussa 2022. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Meihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.ytn.fi, Twitterissä: @YTN_ry ja Facebookissa: @ylemmattoimihenkilot

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään maanantaina 24.10.2022 osoitteeseen: hakemukset@ytn.fi. Kirjoita aihekenttään maininta ”Palvelukoordinaattori”.

Pyrimme järjestämään haastattelut viikkojen 44 ja 45 aikana. Olemme hakuajan päätyttyä henkilökohtaisesti yhteydessä haastatteluihin kutsuttaviin.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestöpäällikkö Katariina Styrman, puh. 040 610 4490.

Katariinan tavoitat parhaiten torstaina 13.10. klo 10–11.30, perjantaina 14.10. klo 10–11 ja tiistaina 18.10. klo 10–11.

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu