Skip to content

Projektipäällikköä haetaan työhyvinvoinnin hankkeeseen

Julkaistu

Kategoriat

Teknologiateollisuudessa on käynnistetty työhyvinvoinnin edistämiseen ja työurien pidentämiseen tähtäävä liittojen yhteinen hanke. Tähän hankkeeseen etsitään nyt

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Valittavan henkilön tärkein tehtävä on varmistaa hankkeen onnistunut läpivienti. Työhyvinvoinnin asiantuntijana hankkeessa toimii professori Juhani Ilmarinen Työterveyslaitokselta.

Projektipäällikön on kyettävä kartoittamaan hankkeen mahdolliset rahoitustahot sekä tukemaan yrityksiä hakemusten laadinnassa ja rahoitukseen liittyvässä raportoinnissa. Tehtävässä korostuu myös vahva viestinnällinen rooli. Tehtävä täytetään määräaikaisena kolmeksi vuodeksi.

Edellytämme Sinulta aiempaa kokemusta haastavien projektien koordinoinnista sekä tiedotustehtävistä. Tehtävässä menestyy parhaiten yhteistyökykyinen henkilö, jolla on hyvä paineensietokyky ja loistavat organisointitaidot. Työskentelet luontevasti erilaisten ihmisten kanssa ja omaat pitkäjänteisyyttä suunnitelmallisen hankkeen läpiviemiseen.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan yritysten ja henkilöstön kehittämistoimenpiteisiin. Työhyvinvointihankkeessa keskitytään suurten puheiden sijasta itse toimintaan! Toimipaikkasi on Teknologiateollisuus ry:n toimistossa Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Heidi Hietala, puh. 020 7420 538, parhaiten tavoitettavissa keskiviikkona 15.9. klo 13-16. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 19.9.2010 mennessä.

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu