Skip to content

Ralf Holmlund taustaryhmän puheenjohtajaksi

Teknologiateollisuuden taustaryhmä valitsi Wärtsilä Finlandin toimihenkilöiden ja ylempien toimihenkilöiden pääluottamusmies Ralf Holmlundin taustaryhmän puheenjohtajaksi perjantaina 12. helmikuuta pidetyssä järjestäytymiskokouksessaan. Kalle Kiili (Microsoft Mobile) ja Kimmo Koskinen (Amec Foster Wheeler Energia) toimivat taustaryhmän varapuheenjohtajina.

Ralf Holmlund on taustaryhmän uusi puheenjohtaja.

Taustaryhmän viisihenkiseen työvaliokuntaan tuli valittua puheenjohtaja Holmlundin lisäksi Tuula Aaltola (Nokia Networks), Soile Kangastupa-Ahola (Kone), Rauno Minkkinen (Valmet Technologies) ja Kari Pokela (ABB).

Teknologiateollisuuden taustaryhmään kuuluu kaikkiaan 20 jäsentä ja varajäsentä, jotka pääsääntöisesti ovat omalla työpaikallaan ylempien toimihenkilöiden luottamusmiehiä tai varaluottamusmiehiä. Taustaryhmän kokoonpano ja sopimusalatoimijat ovat täällä.

Taustaryhmän keskeisin tehtävä on päättää alan edunvalvontatehtävistä, ohjeistaa toimintaa sekä tehdä esitys YTN:n hallitukselle alan neuvottelutuloksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä. Tarpeen vaatiessa teknologiateollisuuden taustaryhmä voi tehdä hallitukselle esityksen työtaistelutoimista.

 

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu