Skip to content

Sinustako meille viestintäkoordinaattori?

Toimimme keskijohdon, esimiesten ja asiantuntijoiden hyvän työelämän puolesta. Hoidamme jäsentemme työmarkkinaedunvalvontaa yksityisellä sektorilla teollisuudessa, palvelualoilla ja järjestöissä.

Tässä työssä onnistuaksemme haemme nyt Helsingin Pasilan toimistollemme

VIESTINTÄKOORDINAATTORIA

toteuttamaan monipuolisesti sisäistä ja ulkoista viestintäämme.

Tehtäviisi kuuluu järjestömme viestinnän suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa, viestintäjärjestelmien ylläpito ja kehittäminen sekä sisällöntuotanto eri kanaviimme. Pääpaino tehtävässäsi on viestinnällisessä moniosaamisessa, mutta pienessä työyhteisössämme saat vastuullesi myös muita järjestön toimintaan liittyviä tehtäviä.

Toimit tiiviisti yhteistyössä jäsenliittojemme henkilöstön kanssa sekä viestit säännöllisesti laajalle luottamusmiesjoukollemme.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on soveltuva korkeakoulutus, kokemusta monitahoisessa ympäristössä toimimisesta sekä ymmärrystä työmarkkinoista. Lisäksi tarvitset reilusti organisointikykyä ja positiivisen, eteenpäin katsovan järjestelmällisen otteen työhön. Katsomme eduksi kokemuksen järjestötoiminnasta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän palkansaajajärjestössä, jossa pääset haastamaan ajatuksia ja toimintatapoja. Työyhteisössämme pääset kehittymään ja tutustumaan monipuoliseen toimintakenttäämme.

Toivottu työn aloitusajankohta on 1.4.2020. Tehtävä on vakituinen ja työsuhteesi ehdot ovat meillä kilpailukykyiset. Meihin voit tutustua tarkemmin verkkosivuillamme tai somekanavissamme (Twitter @YTN_ry ja FB @ylemmattoimihenkilot)

Hakemukset palkkatoiveineen 2.3.2020 mennessä osoitteeseen: katariina.styrman@ytn.fi. Aihekenttään maininta ”Viestintäkoordinaattori”.

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestöpäällikkö Katariina Styrman, puh. 040 610 4490, parhaiten tavoitettavissa ma 24.2. klo 10-12 ja pe 28.2. klo 10-11.30.

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu