Skip to content

Sopimalla eteenpäin -kampanja jatkuu – allekirjoita adressi

YTN jatkaa Sopimalla eteenpäin -kampanjaa, jonka tavoitteena on saada metsäalalle ylempien toimihenkilöiden oma työehtosopimus. YTN on myös valmis jatkamaan työehtosopimusneuvotteluja.

Metsäteollisuus pääsee eteenpäin vain sopimalla. Työnantajien tulisi oivaltaa, etteivät uudet innovaatiot synny käskemällä, metsäteollisuuden vetovoima nuorison silmissä ei kohene komentamalla eikä uutta biotaloutta rakenneta osaajia kyykyttämällä.

Muilla vientialoilla kiinnitetään huomiota ylempien toimihenkilöiden työelämän kehittämiseen ja jaksamisen edistämiseen. Ne rakentavat paikallisesti sopien joustavia sekä työnantajaa että työntekijöitä hyödyttäviä työaikamalleja työaikapankkien ja etätyösopimusten avulla.

Allekirjoita adressi

YTN on kerännyt adressia metsäteollisuuden ylempien työehtosopimuksen puolesta. Työnantajan miettiessä linjaansa nyt on oikea aika käydä allekirjoittamassa adressi.

Jos olet jo allekirjoituksesi antanut, keskustele työkavereidesi kanssa asiallisen, paikalliseen sopimiseen perustuvan työehtosopimuksen tarpeesta työpaikallasi. Onko metsäteollisuuden ylempien kohtelu niin hyvällä tolalla, ettei parantamisen tarvetta tosiaankaan enää ole? Motivoiko käskyttäminen paremmin kuin yhdessä sopiminen? Onko sinun työelämässäsi kehittämisen tarvetta? Riittäkö 20 euron korotus?

YTN:n sopimustavoitteet ovat selvät, muiden vientialojen tasoiset työehtosopimukset tarvitaan myös metsäteollisuuteen.

Allekirjoita adressi tästä.

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu