Skip to content

Suunnittelualan työehtosopimusneuvottelut alkoivat

Julkaistu

Kategoriat
Avainsanat

YTN ja Teknologiateollisuus/Suunnittelu- ja konsulttitoimistojen liitto SKOL aloittivat neuvottelut suunnittelualan ylempien toimihenkilöiden työehtosopimuksen uusimiseksi perjantaina 13.9.

Pääneuvottelija Teemu Hankamäen mukaan ensimmäisessä tapaamisessa käytiin läpi suunnittelualan yleistä tilannetta, neuvottelujen aikataulua ja liittojen tavoitteita. Hankamäen lisäksi YTN:n neuvottelijoita ovat asiamies Tapio Soltin ja lakimies Niina Suvanto. Neuvottelut jatkuvat tiistaina 24.9.

Työmarkkinakeskusjärjestöjen elokuun lopussa tekemän Työllisyys- ja kasvusopimuksen mukaan alakohtaiset työehtosopimusneuvottelut on käytävä 25.10. mennessä, jolloin tarkastellaan keskitetyn ratkaisun kattavuutta.

Suunnittelualan nykyisen työehtosopimuksen voimassaolo päättyy 31.10. Suunnittelualan taustaryhmä käsitteli keskitetyn sopimuksen sisältöä ja asetti neuvottelutavoitteita kokouksessaan syyskuun alussa.

Tiedotamme neuvottelujen etenemisestä YTN:n verkkosivuilla, YTN suunnittelualan Facebook -sivulla ja tarvittaessa sähköisellä uutiskirjeellä. Seuratkaa myös jäsenliittojen verkkosivuja.

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu