Skip to content

Tervetuloa YTN Rakennusalan seminaarimatkalle Tallinnaan!

Julkaistu

Kategoriat

Tule verkostoitumaan rakennusteollisuudessa työskentelevien ylempien toimihenkilöiden kanssa ja kuulemaan alan tuoreimmat työmarkkinakuulumiset!

Vieläkö rakentamisen korkeasuhdanne jatkuu? Paljonko rakennusalan ylemmät toimihenkilöt tienaavat ja miten palkat ovat kehittyneet? Miten kehitämme alan työhyvinvointia?

Ylemmät toimihenkilöt YTN ry:n Rakennusalan taustaryhmä järjestää 21.-22.11. laivaseminaarin, joka on avoin ja maksuton kaikille rakennusteollisuudessa työskenteleville YTN-liittojen jäsenille. Lähdemme matkaan Helsingistä keskiviikkona 21.11. Tallink Siljan MS Europalla. Matkaan sisältyvät myös ateriat ja viihdeosuus. Kuulemme puheenvuorot mm. Insinööriliiton puheenjohtajalta Samu Salolta sekä YTN:ltä, Ammattiliitto Prolta ja työnantajia edustavalta Rakennusteollisuus ry:ltä.

Katso alustava ohjelma täältä.

Ilmoittaudu mukaan 23.10. mennessä. 

Tervetuloa!

Lisätiedot seminaarista:
Tapani Wahlberg, tapani.wahlberg@tek.fi ja
Mikko Sormunen mikko.sormunen@ilry.fi

YTN Rakennusalan lounaat FinnBuild-messujen yhteydessä

Järjestämme FinnBuild-messupäivinä kuusi eriteemaista lounastilaisuutta Messukeskusta vastapäätä sijaitsevassa Akava-talossa Helsingissä. Tarjoamme lounaan YTN-jäsenliittoon kuuluville Antell-ravintolan Syksy-kabinetissa (Kellosilta 7, Helsinki).

Tule kuulemaan ylemmille toimihenkilöille suunnattua asiaa ja verkostoitumaan muiden rakennusalan korkeakoulutettujen ammattilaisten kanssa!

  • Ke 10.10. lounaat klo 11 ja 12, paikalla palkkatutkija ja Insinööriliiton koulutuspäällikkö
  • To 11.10. lounaat klo 11 ja 12, paikalla rakennusalan asiamies ja Insinööriliiton puheenjohtaja
  • Pe 12.10. lounaat klo 11 ja 12, paikalla lakimies ja rakennusalan vastuullinen asiamies

Lisätiedot: asiamies Mikko Sormunen, mikko.sormunen@ytn.fi, 040 721 6879

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu