Skip to content

Tilintarkastus- ja konsultointialan jäsentiedote marraskuu 2013

Työsuojeluvaalit pidetään marras-joulukuussa!

Sellaiselle työpaikalle, jossa säännöllisesti työskentelee vähintään kymmenen työntekijää, on lain mukaan valittava työsuojeluvaltuutettu ja kaksi varavaltuutettua. Tänä syksynä tällaisten työsuojeluhenkilöiden toimikausi on vaihtumassa useilla työpaikoilla, ja edustajien vaalit järjestetään marras-joulukuussa.

Mikä on tilanne omalla työpaikallasi? Ota selvää ja vaikuta työsuojeluvaaleissa! Kannustamme kaikkia jäseniämme asettumaan ehdolle työsuojeluvaltuutetuiksi ja tuomaan työpaikan yhteistoimintaan asiantuntija- ja esimiestyön näkökulmaa.

Lue lisää työsuojelun yhteistoiminnasta Työturvallisuuskeskuksen sivuilta ja YTN:n sivuilta

YTN tarjoaa runsaasti edunvalvontakoulutusta myös vuonna 2014

YTN tarjoaa henkilöstön edustajille monenlaista maksutonta koulutusta, jotta henkilöstön etujen valvominen työpaikalla olisi entistä sujuvampaa ja tuloksekkaampaa. Tässä on poimintoja vuoden 2014 koulutuskalenterista, joka ilmestyy nyt marraskuussa:

  • luottamusmiesavain 1 (2 päivää, vaihtoehtoina 28.-29.1., 13.-14.3., 2.-3.9., ja 25.-26.9.)
  • luottamusmiesavain 2 (2 päivää, vaihtoehtoina 8.-9.4. ja 28.-29.10.)
  • luottamusmiesavain 3 (2 päivää, vaihtoehtoina 20.-21.5. ja 20.-21.11.)
  • neuvottelutaidot (2 päivää, 8.-9.5.)
  • yrityksen taloustiedot (2 päivää, 6.-7.11.)
  • työsuojelu (2 päivää, 6.-7.2.)

Katso lisätietoa koulutuksista YTN:n koulutussivuilta

Alan taustaryhmän haku on meneillään

Toimitko yrityksessäsi henkilöstön edustajana, esimerkiksi luottamusvaltuutettuna tai työsuojeluvaltuutettuna? Oletko kiinnostunut tilintarkastus- ja liikkeenjohdon konsultointialan edunvalvonnasta myös oman yrityksesi ulkopuolella?

Haku on avoinna YTN tilintarkastus- ja liikkeenjohdon konsultoinnin taustaryhmään. Taustaryhmän vastuulla on muun muassa suunnitella jokavuotinen alan palkkatutkimus. Taustaryhmä seuraa myös alan työehtojen kehittymistä ja alan taloudellista tilannetta. Lisätietoja saat alan vastuulliselta asiamieheltä Antti Leinolta (antti.leino@sefe.fi), p. 0407156223.

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu