Skip to content

Työpaikkakiertueemme saapuu työpaikoille syksyllä

Miten sinä voit? Saatko työssäsi ansiosi mukaan niin tuloa kuin hyvinvointia? Onko työpaikkanne työaikakysymykset kunnossa?

Näistä sekä sopimusalakohtaisista aiheista keskustelemme YTN:n tulevissa työpaikkatilaisuuksissa. Työn ilon ja tuottavuuden puolesta!

Sopimusalamme kiertävät tulevana syksynä ja talvena laajasti yrityksiä, jäsenistöä ja edustettavia ympäri Suomea. Pääteemana virtuaalisella kiertueella on työhyvinvointi ja sen tukeminen. Lisäksi käsittelemme sopimusalakohtaisesti tärkeitä ja ajankohtaisia asioita.

Muistutamme, että yleiskorotus ei ole itsestäänselvyys, vaan se vaatii puolustamista ja toimenpiteitä. Kuulumalla YTN-liittoon voimme yhdessä huolehtia ylempien toimihenkilöiden ansiokehityksestä.

Osallistu mukaan!

Järjestämme työpaikkatilaisuudet sopimusaloittain tulevan syksyn 2023 ja talven aikana. YTN-toimijoiden lisäksi tapaat tilaisuuksissamme yrityksesi henkilöstön edustajia.

Sopimusalamme sopivat kiertuepaikoista ja -ajankohdista suoraan henkilöstöedustajien kanssa.

Tervetuloa siis mukaan Teamsillä pidettäviin tilaisuuksiimme!

Kysymme osallistujilta palautetta ja palautteen antajat saavat Ärräkoodin, jolla voi noutaa itselleen pullakahvit R-kioskilta. Vaihtoehtoisesti voi lahjoittaa vastaavan summan verran hyväntekeväisyyteen Unicefin kautta.

Lisätiedot:

Henkilöstöedustajanamme saat lisätietoa oman alasi sopimusalavastaavalta. Alojemme yhteystiedot löydät etsimällä ja valitsemalla ensin alasi. Valitse sitten oikeasta reunasta kohta ”Alan toimijat”.

Lisätietoja kiertueesta yleisesti saat kesälomien jälkeen projektipäällikkö Kalle Kiililtä, kalle.kiili@ytn.fi, p. 050 480 0277

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu