Skip to content

Uusi taustaryhmä koossa

Julkaistu

Kategoriat
Avainsanat

Teknologiateollisuuden luottamusmiesseminaarissa 10.-12.2. vahvistettiin alan uuden taustaryhmän kokoonpano.

Taustaryhmää rakennettaessa huomioon on otettu muun muassa teknologiateollisuuden eri toimialat ja alueelliset näkökulmat. Myös kaikki alan suurimmat yritykset ovat edustettuina taustaryhmässä.

21-jäseniseen taustaryhmään tuli kymmenen uutta jäsentä, joista osa on tosin toiminut aiemmin varajäseninä tai ollut jäsenenä joskus menneinä vuosina. Yrityksistä ABB, Metso ja Nokia ja Nokia Siemens Networks saivat kukin kaksi edustaja.

Uusina varsinaisina jäseninä taustaryhmään valittiin Tuula Aaltola (NSN), Juha Herrala (Sandvik Mining and Construction), Kalle Kiili (Nokia), Markku Koivumäki (Patria), Ari-Matti Kortelainen (BRP Finland), Mikko Merihaara (Nokia), Seija Meriläinen (Rolls Royce), Rauno Minkkinen (Metso Paper), Kari Saine (Wärtsilä) ja Marianne Salo (VTI Tech).

Vanhasta taustaryhmästä jatkavat Hannele Aikio (Outokumpu Stainless), Kirsi Kaasinen (Outotec Finland), Markku Kivelä (Andritz), Kimmo Koskinen (Foster Wheeler Energia),  Jouko Mikkonen (Rautaruukki), Jari Nummikoski (NSN),  Lotta Ruottinen (Ovako Bar), Kimmo Saanilahti (Metso Power), Raimo Sillanpää (ABB), Hannu Takala (Konecranes) ja Jukka Tolvanen (ABB).

Sillanpäästä puheenjohtaja


Taustaryhmän uutena puheenjohtaja aloittaa Raimo Sillanpää. Sillanpää on myös Uuden Insinööriliiton varapuheenjohtaja.

Varapuheenjohtajiksi valittiin Hannele Aikio ja Rauno Minkkinen.

Sillanpää muistuttaa teknologiateollisuuden taustaryhmän merkityksestä koko alan työmarkkinapoliittisena asiantuntijana.

– Taustaryhmässä me tiedämme edunvalvonnan kipupisteet ja kentän tunnelmat. Toivon, että YTN:n hallitus muistaa sen vastaisuudessakin ja kunnioittaa taustaryhmän näkemystä alan asioista päättäessään, Sillanpää sanoo.

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu