Skip to content

Uusi verkkokoulutussivusto avattu

Olemme juuri avanneet henkilöstöedustajillemme uuden verkkokoulutussivuston koulutus.ytn.fi, josta löydät tallenteet webinaarikoulutuksistamme.

Palaa ajankohtaisten koulutuksien pariin tai perehdy uuteen aiheeseen juuri silloin ja siinä tahdissa, kuin sinulle sopii.

Mitä koulutuksia voin käydä?

Koulutus.ytn.fi:hin on kerätty ajankohtaiset webinaarikoulutuksemme.

Katso ja tutustu – löydät vastauksia muun muassa paikalliseen sopimiseen, yt-neuvotteluihin ja palaat YTN summitin iltapäivän keskusteluihin.

Verkkokoulutukset on tarkoitettu kaikille YTN:n henkilöstöedustajille, eli luottamusmiehille, luottamusvaltuutetuille, työsuojeluvaltuutetuille, vastaavissa tehtävissä toimiville sekä myös yritysyhdistyksien rekisteröityneille aktiiveille.

Miten pääsen verkkokoulutusten pariin?

Mene osoitteeseen koulutus.ytn.fi ja valitse KIRJAUDU. Ohjaudut asiointipalvelumme tuttuun kirjautumisnäkymään ja kirjaudut asiointUusipalvelumme tunnuksillasi. Täytä siis kirjautumissivulla ”Kirjautuminen: YTN koulutus”-kohtaan sama sähköpostiosoite ja sama salasana, joilla olet rekisteröitynyt asiointipalveluumme.

Kirjautumisen jälkeen näet kaikki verkkokoulutuksemme. Aloita haluamastasi koulutuksesta ja etene sinulle sopivassa järjestyksessä.

Ongelmia kirjautumisessa?

Varmista ja tarkista että tietosi ovat ajan tasalla YTN asiointipalvelussa, ja tilaa tarvittaessa itsellesi uusi salasana.

Verkkokoulutukset ovat auki YTN:n jäsenliittojen jäsenille, eli varmistathan myös, että jäsenliittosi on asiointipalvelussa oikein ja tietosi ovat muutenkin kunnossa.

Jos kirjautumisessa on vieläkin ongelmia, olethan yhteydessä meihin: ytn@ytn.fi.

 

Hyödynnä nämäkin!

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu