Skip to content

Vastaa kyselyyn palkankorotuksista!

Julkaistu

Kategoriat

Oletko tyytyväinen palkkaasi tai vapaa-aikana matkustamisen korvauksiin? Oletko tarvittaessa valmis osallistumaan neuvotteluja tukeviin painostustoimiin? Vastaa Ylemmät toimihenkilöt YTN:n kyselyyn ja kerro mielipiteesi alan taustaryhmälle ja neuvottelijoille.

YTN ja Teknologiateollisuus neuvottelevat suunnittelu- ja konsulttialan ylempien toimihenkilöiden työehtosopimuksen uudistamisesta ja palkankorotuksista syyskuun aikana.

YTN sanoi keväällä työehtosopimuksen irti päättymään 30.9.2011, koska tämän vuoden palkankorotuksista ei päästy silloin tulokseen.

YTN:n suunnittelualan taustaryhmä ja neuvottelijat haluavat tietää mahdollisimman laajasti jäsenkunnan näkemykset ja tunnot onnistuneen neuvottelutuloksen saavuttamiseksi.

Siksi alalla on nyt käynnissä laaja kysely, josta tieto on lähtenyt kaikille niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite on YTN-liittojen jäsenrekistereissä. Jos työskentelet suunnittelu- ja konsulttialalla, etkä ole saanut linkkiä kyselyyn, pyydä linkki vastaussivustolle sähköisesti osoitteesta heli.parjanen@ytn.fi .

Kyselyyn pitää vastata viimeistään 8.9. mennessä. Vastaaminen vie aikaa vain noin viisi minuuttia.

Seuraa neuvottelujen edistymistä ja alan muita ajankohtaisia kuulumisia tällä sivustolla!

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu