Skip to content

Etsimme järjestöpäällikköä, hakemukset 6.9. mennessä

Ylemmät Toimihenkilöt YTN toimii keskijohdon, esimiesten ja asiantuntijoiden hyvän työelämän puolesta. Hoidamme jäsentemme työmarkkinaedunvalvontaa yksityisellä sektorilla teollisuudessa, palvelualoilla ja järjestöissä.

Tässä työssä onnistuaksemme haemme nyt Helsingin Pasilan toimistollemme

JÄRJESTÖPÄÄLLIKKÖÄ

tuomaan operatiiviseen työhömme tehoa, innostamaan esimiehenä toimistomme henkilöstöä sekä toteuttamaan hallintomme linjaukset ja päätökset. Työskentelet tiiviisti järjestön puheenjohtajiston, neuvottelupäällikön ja viestintäpäällikön kanssa sekä valmistelet hallinnon toimielinten kokoukset. Tehtäviisi kuuluu olennaisesti mm. järjestön talouden suunnittelu ja seuranta.

Olet etsimämme henkilö, jos olet valmis johtamaan ja aktiivisesti kehittämään toimistomme päivittäistä työtä.  Myös luottamusmiesorganisaatiomme kouluttamiseen ja kehittämiseen liittyvät tehtävät kuuluvat järjestöpäällikön vastuualueelle.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla

  • on soveltuva korkeakoulutus
  • kokemusta järjestössä työskentelystä
  • ymmärrystä työmarkkinoista.

Lisäksi tarvitset reilusti organisointikykyä ja positiivisen, eteenpäin katsovan järjestelmällisen otteen työhön.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän ammattiyhdistystoiminnan ytimessä, jossa pääset haastamaan ajatuksia ja toimintatapoja. Toivottu työn aloitusajankohta on loka-marraskuussa 2019. Tehtävä on vakinainen ja työsuhteesi ehdot ovat meillä kilpailukykyiset. Meihin voit tutustua verkkosivuillamme.

Hakemukset palkkatoiveineen 6.9.2019 mennessä osoitteeseen: nuutti.pursiainen@ytn.fi. Aihekenttään maininta ”Järjestöpäällikkö”.

Lisätietoja tehtävästä:
Teemu Hankamäki, puheenjohtaja
teemu.hankamaki@ytn.fi tai p. 040 709 6681

Nuutti Pursiainen, pääsihteeri
nuutti.pursiainen@ytn.fi tai p. 040 575 8980.

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu