Skip to content

YTN Teknon kenttäkierros käynnissä

YTN:n teknologiateollisuudessa työskenteleville ylemmille toimihenkilöille on tarjolla ajankohtaista tietoa työpaikkojen yhteistoiminasta tammikuun lopulla käynnistyneellä kiertueella, joka jatkuu huhtikuulle.

Tilaisuuksia järjestetään noin 20 paikkakunnalla aamiais-, lounas- ja iltatilaisuuksina. Alan vastuullinen asiamies Hannu Takala sanoo kiertueen yhden tärkeä teeman olevan yhdessä toimiminen, miten ylemmät toimihenkilöt voivat henkilöstöryhmänä työpaikalla vaikuttaa omiin työehtoihin ja alati muuttuviin olosuhteisiin.

– Esillä on totta kai myös edessä oleva neuvottelukierros ja sen tavoitteiden asettaminen. Niistä on tärkeä keskustella ajoissa ja mahdollisimman laajasti, hän sanoo.

Takalan mukaan on varmaa, että tilaisuuksissa keskustellaan myös viime kierroksella tulleesta työajan pidennyksestä, tutummin kikystä.

– Se on tullut selväksi jo tilaisuuksien ensimetreillä, että porukka haluaa eroon täysin turhasta työajan pidennyksestä. Eikä sen poistamisesta myöskään olla valmiita maksamaan, Takala sanoo.

Kiertueen paikkakunnat löytyvät tapahtumaluettelosta.

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu