Skip to content

Kaupan alan asiantuntija, vastaa TEMin kyselyyn 3.12. mennessä!

Työ- ja elinkeinoministeriö kartoittaa osana kaupan alan tulevaisuusselontekoa niin kuluttajien kuin alalla työskentelevien näkemyksiä alan ja ostosten tekemisen muutoksesta. Lisätietoja selonteosta löydät TEMin sivuilta.

Alan työntekijöille suunnatulla kyselyllä kerätään tietoa kaupan toimialan kehittämistä varten, sillä kaupan toimiala on muutoksessa Suomessa ja globaalisti. Myös koronaviruspandemia on vauhdittanut muutosta. Tietoa hyödynnetään alan kehittämisessä, jotta suomalainen kauppa menestyy myös tulevaisuudessa. Vastaava kysely toteutetaan myös kuluttajille.

Vastaa kyselyyn täällä https://www.otakantaa.fi/fi/hankkeet/508/

Kyselyt ovat avoinna 3.12.2020 saakka ja ne toteuttaa työ- ja elinkeinoministeriölle Ernst & Young Oy.

YTN kaupan ala on aktiivisesti ottanut kantaa tulevaisuusselonteon sisältöihin ja olemme tarjonneet omia ratkaisujamme mm. alan osaamisen kehittämiseksi, joista voit lukea enemmän kampanjasivuiltamme.

Asiantuntijat ja esimiehet ovat tärkeässä roolissa alan kehittämisessä ja olisi todella tärkeää, että mahdollisimman moni YTN-liiton jäsen vastaisi kyselyyn!

Jos sinulla on kysyttävää YTN kaupan toiminnasta tai alan asiantuntijoiden edunvalvonnasta, olethan rohkeasti yhteydessä meihin.

YTN kaupan ala

Joonas Kopra, vastuullinen asiamies
Jouko Malinen
Annika Pohjolainen
Amalia Poutanen
Satu-Maarit Urtti

etunimi.sukunimi@ytn.fi
kauppa@ytn.fi

Lisätietoja YTN kaupan alasta täällä sekä FB-sivuillamme.

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu