Skip to content

Kaverille kans! -kiertueen teemana palkkaneuvottelut ja yleiskorotus

Palkankorotukset vain sinulle, viereiseen tiimiin vai myös työkaverille? Kuka päättää työajastasi? Näistä aiheista keskustelemme yrityskierroksellamme, joka on käynnissä.

YTN:n sopimusalat kiertävät tänä keväänä laajasti yrityksiä, jäsenistöä ja edustettavia ympäri Suomea. Kaverille kans! -kiertueen pääteemat ovat tulevat palkkaneuvottelut, yleiskorotus ja kunkin alan ajankohtaiset teemat, kuten työajat.

Muistutamme kiertueellamme, että yleiskorotus ei ole itsestäänselvyys, vaan se vaatii puolustamista ja toimenpiteitä. Kuulumalla YTN-liittoon voimme yhdessä huolehtia ylempien toimihenkilöiden ansiokehityksestä.

Järjestämme yritystilaisuudet sopimusaloittain loppuvuoden aikana. YTN-toimijoiden lisäksi tapaat tilaisuuksissamme yrityksesi henkilöstön edustajia.

Sopimusalamme sopivat kiertuepaikoista ja -ajankohdista suoraan henkilöstöedustajien kanssa.

Paikan päällä pidettävissä tilaisuuksissa tarjoamme osallistujille lounaan tai muun ajankohtaan sopivan tarjoilun. Teamsin välityksellä pidettävissä tilaisuuksissa osallistujat saavat palautelomakkeen täytettyään Ärräkoodin, jolla voi noutaa itselleen paninin ja virvoitusjuoman. Vaihtoehtoisesti osallistuja voi valita lahjoittaa 7 euroa Ukrainan auttamiseen Unicefin kautta.

#kaverillekans | Twitter: YTN_ry | Facebook: ylemmattoimihenkilot

Lisätiedot:

  • Henkilöstöedustajanamme saat lisätietoa oman alasi sopimusalavastaavalta. Alojemme yhteystiedot löydät valitsemalla ensin alasi ja sitten valitsemalla oikeasta reunasta kohdan ”Alan toimijat”.
  • Lisätietoja kiertueesta yleisesti saat projektipäällikkö Kalle Kiililtä, kalle.kiili@ytn.fi, p. 050 480 0277

Tutustu myös neuvottelusivustoomme, jonne olemme koonneet tietoa sopimusaloiltamme. 

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu