Skip to content

Uudistimme strategiamme

Julkaistu

Kategoriat
Avainsanat

YTN:n uuden strategian tähtäimessä on hyvä, reilu, kannustava ja yhdenvertainen työelämä.

Ylemmät Toimihenkilöt YTN:n kevätkokous vahvisti toukokuun lopussa neuvottelujärjestölle uuden strategian vuosille 2021-2025.

– Strategian keskeinen sisältö nojaa pitkälti aiempaan, mutta toimintaympäristön muuttuessa vauhdilla on välttämätöntä tarkistaa linjauksia ja hakea uusia avauksia tuleville vuosille, sanoo järjestöpäällikkö Katariina Styrman.  – Meille tärkeät arvomme pysyvät ennallaan, mutta strategisia valintojamme painotamme uudella tavalla.

Neuvottelujärjestönä YTN huolehtii jäsenliittojensa jäsenten työehtosopimustoiminnasta yksityisellä sektorilla, jonka neuvottelu- ja sopimusrakenteet ovat muutoksen alla. Strategiassa painotetaan erityisesti henkilöstöedustajiemme asemaa, joille haluamme antaa tarvittavan osaamisen ja valmiudet hoitaa tehtäväänsä työpaikoillaan. Samalla kiinnitämme entistä enemmän huomiota järjestäytymisen edistämiseen.

– Päivitetyt linjauksemme ovat vahva selkänoja syksyn neuvottelukierrokseen valmistautuessa, johon lähdetään uudessa tilanteessa, muistuttaa puheenjohtaja Teemu Hankamäki. – Olemme jatkossakin luotettava neuvottelija- ja sopimusosapuoli, jolla on riittävästi aloitteellisuutta ja muutoskyvykkyyttä. Valintamme auttavat meitä menestymään perustehtävässämme eli ylempien toimihenkilöiden sopimustoiminnassa ja henkilöstöedustuksen järjestämisessä, Hankamäki summaa.

Tutustu strategiaamme

Lisätiedot:

Katariina Styrman, järjestöpäällikkö
p. 040 610 4490

 

 

Teemu Hankamäki, puheenjohtaja
p. 040 709 6681

Uutiset ja tiedotteet

Asiointipalvelu