Skip to content

FinanssiTYÖ2030: Kyberturvallisuusosaaminen

Pandemia on muuttanut merkittävästi ja pysyvästi työ- ja toimintatapoja myös rahoitusalalla. Digitaalisuuden lisääntyessä ja monipuolistuessa on kyberturvallisuusosaamisen tärkeys korostunut ja tätä osaamista on jatkuvasti kehitettävä. Väitetään, että kyberturvallisuudesta 60% on osaamista ja 40% tekniikkaa. Mihin kybermaailma on siis menossa ja mitä kyberturvallisuudesta tulee finanssialan asiantuntijan tietää?

Tervetuloa kuulemaan huippuasiantuntijoita, kuten mm. Jarno Limnéll (Aalto-yliopisto ja Innofactor Oyj), Aapo Cederberg (Cyberwatch Finland) sekä Teemu Ylhäisi (OP)!

Ohjelma:

14.00
Tervetuloa, Katja Repo/FA

14.05
Mihin kybermaailma ja -osaaminen ovat matkalla?
Jarno Limnéll, Aalto-yliopisto ja Innofactor Oyj.

14.35
Kyberturvallisuudella rakennat tulevaisuutta
Cyberwatch Finland, Aapo Cederberg

15.20
Henkilöstön vahva rooli OP ryhmän kyberturvallisuudessa
Teemu Ylhäisi, OP ja Eija Laurila, OP

15.50
Loppusanat, Anu Sajavaara/Palta

Tapahtuma on maksuton ja se järjestetään Finanssialan, Palvelualojen työnantajat Paltan, Ylemmät toimihenkilöt YTN:n, Ammattiliitto Pron sekä Ammattiliitto Union yhteistyönä.


Webinaari on osa Palvelualojen työnantajat Paltan, Finanssiala ry:n, Ylemmät toimihenkilöt YTN:n, Ammattiliitto Pron sekä Ammattiliitto Union yhteistä rahoitusalan työn tulevaisuutta tarkastelevaa FinanssiTYÖ2030-hanketta. Liitot suosittavat, että webinaariin voisi osallistua työajalla.

Hankkeen tavoitteena on yhdessä edistää toimialan vuoropuhelua ja edunvalvontaa, alan yritysten liiketoimintaa ja kilpailukykyä sekä parantaa alalla työskentelevien työntekijöiden työskentelyolosuhteita ja työllistymismahdollisuuksia. Hankkeeseen on saatu rahoitusta Työterveyslaitoksen hallinnoimasta TYÖ2030-ohjelmasta.

Aika ja paikka

Webinaari
Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittaudu viimeistään 17.11.2021 Klo 23:59

Ilmoittautuminen on suljettu.

Kysy lisää koulutuksesta

Sopimusalavastaava
Riikka Sipilä
0400 458 226
riikka.sipila@ytn.fi

Asiointipalvelu