Skip to content

Järjestöstä parempi työpaikka: avaimia kestävään asiantuntijatyöhön -webinaari

Kohderyhmä: Järjestössä töissä olevat jäsenet

Tilaisuuden alussa kuulemme, miltä järjestöalan toimintaympäristö näyttää tällä hetkellä ja kuinka poikkeusolot ovat vaikuttaneet järjestöissä töissä oleviin. Lisäksi nostetaan esille, mitä järjestö voi työnantajana ja työpaikkana tehdä tukeakseen asiantuntijatyötä.

Työntekijöiden näkökulmasta järjestötyö imee mukaansa, on kiire, paljon muistettavaa sekä asioita ratkaistavana. Asiantuntijatyö on aivotyötä, joka voi ajoittain kuormittaa. Helsingin yliopiston kasvatustieteen professori sekä aivotutkija Minna Huotilainen kertoo, miten aivotyöstä saadaan sujuvaa ja kuinka aivot pysyvät mukana nykyajan järjestötyössä.

OHJELMA:

klo 17.00 Tilaisuuden avaus ja järjestöalan toimintaympäristön ajankohtaiskatsaus / Amalia Poutanen, vastuullinen asiamies, YTN järjestöala

klo 17.30 – 19.00 Aivotyö sujuvaksi / Minna Huotilainen, aivotutkija, kasvatustieteen professori, kognitiotieteen dosentti, Helsingin yliopisto

Aika ja paikka

Webinaari

Järjestöalan työ on pääsääntöisesti asiantuntijatyötä. Syyskuun YTN järjestöalan jäsentilaisuudessa tarkastellaan kestävän asiantuntijatyön osa-alueita niin työntekijän kuin työpaikan näkökulmasta.

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittaudu viimeistään 8.9.2020 Klo 16:00

Ilmoittautuminen on suljettu.

Kysy lisää koulutuksesta

sopimusalavastaava (järjestöala), asiantuntija (kaupan ala)
Amalia Poutanen
0201 235 336
amalia.poutanen@ytn.fi

Asiointipalvelu