Skip to content

Palkitseminen ja työhyvinvointi tilintarkastus- ja taloushallintoalalla -webinaari

HR-päättäjä, tule kuulemaan palkitsemisesta ja työhyvinvoinnista tilintarkastus- ja taloushallintoalalta!

Henkilöstöalan ammattilainen tule mukaan tarkastelemaan tilintarkastus- ja liikkeenjohdon konsultointialan sekä taloushallintoalan palkkakehitystä ja palkkausjärjestelmiä. Tässä tilaisuudessa keskustelemme YTN Tilintarkastus ja liikkeenjohdon konsultointialan sekä taloushallintoalan vuosittaisista kyselyistä HR:n näkökulmasta.

Inspiroidu ja opi, kuinka voit osaltasi edistää työpaikan palkkausjärjestelmää ja työhyvinvointia. Tilaisuus järjestetään torstaina 3.12.2020 klo 8:30-9:30. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Paneelikeskustelussa kanssamme työhyvinvoinnin ja palkkauksen näkökulmia ratkomassa ja konkreettisia keinoja jakamassa ovat tutkija Anu Hakonen, erityisasiantuntija Ted Apter ja erityisasiantuntija Sanna Frisk.

Aika: torstai 3.12. kello 08:30-09:30
Paikka: webinaari

Ohjelma
08:30 webinaari alkaa
– Tervetuloa, moderaattori Joonas Kopra, erityisasiantuntija
– Palkkausjärjestelmän taustatekijät, Anu Hakonen, palkkausjärjestelmien tutkija
– Ketkä erottuvat joukosta? Vuoden 2020 jäsentutkimuksen esittely, Ted Apter, YTN Tilintarkastusalan vastaava asiantuntija
– Näkemyksiä työhyvinvointiin: paneelikeskustelussa Anu Hakonen, Ted Apter, Sanna Frisk
09:30 webinaari päättyy

Webinaariin on jätetty runsaasti aikaa keskustelulle ja yleisökysymyksille. Kysymyksiä voi lähettää jo etukäteen tapahtuman koordinaattorille mervi.lofgren@ytn.fi.

Puhujat:

Anu Hakonen on kokenut henkilöstöjohtamisen, erityisesti palkitsemisen tutkimuksen, kehittämisen ja kouluttamisen ammattilainen. Hänen työtehtäviinsä ovat kuuluneet toisaalta asiakkaiden tarpeista nousevien ongelmien ratkaiseminen ja työyhteisöjen kehittäminen valmennuksellisin keinoin, toisaalta akateeminen tutkimus, kouluttaminen ja opiskelijoiden ohjaaminen. Tällä hetkellä Anu on Head of Masters Degree Programs ammattikorkeakoulu Haaga-Heliassa. Hänellä on pitkä ura konsulttina ja tutkijana taustalla.

Ted Apter toimii erityisasiantuntijana Ekonomien työmarkkinayksikössä. Hän vastasi reilut kolme vuotta YTN tilintarkastus- ja liikkeenjohdon konsultointialasta vastuullisena asiamiehenä. Ted on koulutukseltaan juristi ja EU-politiikan asiantuntija. Hän on työskennellyt aikaisemmin asianajotoimistossa ja marraskuusta alkaen työtehtävät keskittyvät elinkeinopoliittiseen vaikuttamiseen.

Sanna Frisk toimii erityisasiantuntijana Tradenomien edunvalvontayksikössä. Hän vastaa muun muassa taloushallintoalan alakohtaisesta toiminnasta ja yrityskohtaisen kenttäkierroksen toteuttamisesta. Sanna on työskennellyt monipuolisissa myynnin, taloushallinnon, liiketoiminnan ja henkilöstöhallinnon tehtävissä eri toimialoilla viimeiset kymmenen vuotta.

Lämpimästi tervetuloa!
Lisätietoja:

Vastuullinen asiamies Ted Apter
ted.apter@ytn.fi, p. 0400 602 439

Ilmoittautuminen alkaa: 26.10.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 2.12.2020

Aika ja paikka

Webinaari
Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu viimeistään 2.12.2020

Ilmoittautuminen on suljettu.

Kysy lisää tapahtumasta
Asiointipalvelu