Skip to content

YTN Tilintarkastus- ja liikkeenjohdon konsultointialan jäsenkyselyn tulokset -webinaari

Vuosittainen YTN Tilintarkastus- ja liikkeenjohdon konsultointialan jäsentutkimuksen julkaisutilaisuus järjestetään poikkeuksellisesti etäyhteyden kautta. Tilaisuus kokoaa yhteen tilintarkastus ja liikkeenjohdon konsultointi- sekä taloushallintoalan ammattilaiset. Tarjoamme alustan keskustelulle alan kehittymisestä ja tutkimuksen tuloksista.

Inspiroidu ja opi, kuinka voit osaltasi edistää työpaikan läpinäkyvyyttä palkkauksen osalta ja työhyvinvointia. Tilaisuus järjestetään torstaina 26.11.2020 klo 17-19. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan webinaariin mm. seuraavista teemoista:

  • Toimialasi palkkatason sekä palkkapolitiikan taustatekijöistä
  • Toimialasi työajasta, kuormituksesta ja palautumisesta
  • Miten hyvinvointia edistetään tilintarkastus- ja taloushallintoaloilla
  • Miten Ylemmät Toimihenkilöt YTN näkee alan muuttuvan seuraavan 5 vuoden aikana

Tilaisuuden aikana Anu Hakonen, joka on kokenut palkitsemisen tutkimuksen ammattilainen, avaa tarkemmin mistä kaikista paloista yksittäisen henkilön palkkausjärjestelmä koostuu. Pääset tutustumaan aineettoman ja aineellisen palkitsemisen eroavaisuuksiin.

Webinaari toteutetaan vuorovaikutteisena verkkoseminaarina, jossa osallistujilla on mahdollisuus verkostoitua ja vaikuttaa YTN Tilintarkastus- ja liikkeenjohdon konsultointialan toimintaan. Ennen virallista ohjelmaa saat kutsun Howspace-alustalle, jossa osallistujat pääsevät esittämään kysymyksiä ennakkoon. Lisäksi tilaisuuden jälkeen voit jakaa kokemuksia sekä vaihtaa kuulumisia. Asiantuntijat vastaavat mahdollisiin kysymyksiin pe 27.11. live-tunneilla, joista luvassa tuonnempana lisätietoa.

Aika: torstai 26.11. kello 17:00-19:00

Paikka: webinaari

Puhujat:

Anu Hakonen on kokenut henkilöstöjohtamisen, erityisesti palkitsemisen tutkimuksen, kehittämisen ja kouluttamisen ammattilainen. Hänen työtehtäviinsä ovat kuuluneet toisaalta asiakkaiden tarpeista nousevien ongelmien ratkaiseminen ja työyhteisöjen kehittäminen valmennuksellisin keinoin, toisaalta akateeminen tutkimus, kouluttaminen ja opiskelijoiden ohjaaminen. Tällä hetkellä Anu on Head of Masters Degree Programs ammattikorkeakoulu Haaga-Heliassa. Hänellä on pitkä ura konsulttina ja tutkijana taustalla.

Veera Hellman toimii YTN tilintarkastus- ja liikkeenjohdon konsultointialan vastuullisena asiamiehenä marraskuusta alkaen. Sen lisäksi Veera on osa Suomen Ekonomien edunvalvontatiimiä työmarkkina- ja yhteiskuntapolitiikan asiantuntijana. Työmarkkinakysymysten lisäksi työpöydälle kuuluu mm. kestävä kehitys.

Sanna Frisk toimii erityisasiantuntijana Tradenomien edunvalvontayksikössä. Hän vastaa muun muassa taloushallintoalan alakohtaisesta toiminnasta ja yrityskohtaisen kenttäkierroksen toteuttamisesta. Sanna on työskennellyt monipuolisissa myynnin, taloushallinnon, liiketoiminnan ja henkilöstöhallinnon tehtävissä eri toimialoilla viimeiset kymmenen vuotta.

 

Ilmoittautuneille lähetetään myös tallenne tilaisuudesta jälkikäteen.

Ilmoittautuminen alkaa: 19.10.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 25.11.2020

Aika ja paikka

Webinaari
Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu viimeistään 25.11.2020

Ilmoittautuminen on suljettu.

Kysy lisää tapahtumasta
Asiointipalvelu