Skip to content

Tietotekniikan palvelualan HED-päivät – TAPAHTUMA ON PERUTTU

Ajankohta: 30.-31.3.2020, alkaen klo 10
Paikka: juuri avattu Helsinki Original Sokos Hotel Tripla, Fredikanterassi 1 B, 00520 Helsinki

YTN tietoalan ja Tietoala ry:n edustajien yhteisten neuvottelupäivien teema on varsin ajankohtainen: sopiminen.

Sopimisessa paikallinen sopiminen on erityisen kuuma aihe, ja sille on syynsä, miksi se tuntuu toimivan Ruotsissa paremmin kuin meillä Suomessa. Kutsuimme paikalle Reijo Paanasen, Industrianställda i Norden, Nordic IN:n pääsihteerin kertomaan miksi. Hän avaa asiaa otsikolla “Käytännön paikallinen sopiminen Ruotsissa: näin se käy naapurissa”.

Henkilöstöedustaja kaipaa usein työkaluja neuvottelutilanteisiin ja asioiden viemiseksi eteenpäin. Ovela edustaja hankkii työkalupakkiinsa kamppeita myös psykologian puolelta. Tätä tarvetta täyttämään meillä on puhujana Reetta Yrttiaho, Openmindista. Hän kertoo miten näennäisesti pehmeältä kuulostava positiivinen psykologia voi toimia henkilöstöedustajan tehokkaana apuvälineenä.

Tuttuun tapaan ohjelmassa ovat ajankohtaiset työmarkkina-asiat, työnantajaliitto Teknologiateollisuuden tervehdys sekä alan kiinnostavat oikeustapaukset. Käymme myös läpi uuden työehtosopimuksen sisältöä sekä alamme valmistautumisen seuraavalle TES-kierrokselle.

HED-päivien osallistujamäärät ovat olleet viime vuosina 100 – 150 hengen välillä, joten tiedossa on vipinää ja runsaasti keskustelua. Tule hakemaan tietoa ja osaamista ohjelmasta, tapaa muiden yritysten henkilöstöedustajat, luo kontakteja ja löydä uusia ystäviä! Paikalla myös alan tes-neuvottelijat.

Ilmoittaudu tästä HED-päiville pian, viimeistään 29.2.2020!
 

Sovi osallistumisestasi työnantajasi kanssa. Matkakulut sekä pitkänmatkalaisille myös majoitus korvataan matkustusohjesäännön mukaisesti.

Tervetuloa!

YTN tietoalan sopimusalavastaava Björn Wiemers

Aika ja paikka

Helsinki Original Sokos Hotel Tripla
Fredikanterassi 1 B, 00520 Helsinki, Finland
Näytä kartalla

Tapahtuma alkaa maanantaina 30.3. klo 9:15 aamukahvilla. Varsinainen ohjelma alkaa klo 10 ja päättyy noin klo 17, jonka jälkeen on illallinen ja yhteistä aikaa. Tiistaina 31.3. ohjelma jatkuu klo 9 ja koko tilaisuus päättyy klo 15.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu viimeistään 29.2.2020 Klo 23:59:00

Ilmoittautuminen on suljettu.

Kysy lisää tapahtumasta

assistentti
Jaana Sääksberg
09 2291 2260
jaana.saaksberg@ytn.fi

Asiointipalvelu