Skip to content

Yhdenvertaisuus työelämässä -koulutus

Mitä tarkoittaa yhdenvertainen ja tasa-arvoinen kohtelu työpaikalla? Millaisia toimia työnantajan on tehtävä näiden tavoitteiden edistämiseksi? Millaisia suunnitelmia työpaikalla tulee laatia aiheeseen liittyen? Missä tilanteessa työntekijöiden erilainen kohtelu on hyväksyttävää? Mikä on henkilöstönedustajan rooli tässä kaikessa?

Yhdenvertaisuuslaki asettaa syrjinnän kiellon lisäksi velvoitteita edistää yhdenvertaisuuden toteutumista työpaikalla. Jos työnantajan palveluksessa on säännöllisesti vähintään 30 työntekijää, työpaikalla on myös oltava suunnitelma tarvittavista toimista yhdenvertaisuuden edistämiseksi. Myös tasa-arvolaki edellyttää suunnitelmallista toimintaa tasa-arvon edistämiseksi.

Koulutuksessa syvennytään yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa koskevaan sääntelyyn ja käydään läpi käytännön ohjeita siitä, millaisia toimia nämä työpaikalla edellyttävät henkilöstönedustajan näkökulmasta.

 

 

Aika ja paikka

Original Sokos Hotel Tripla Helsinki
Fredrikanterassi 1, Helsinki, Suomi
Näytä kartalla

Edunvalvontakoulutus on YTN-liittojen jäsenille maksutonta, samoin ohjelmaan sisältyvät ruokailut ja tarvittaessa majoitus yhden hengen huoneissa.

Matkakustannukset korvataan osallistujan oman liiton matkustussäännön mukaisesti.

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittaudu viimeistään 23.9.2024

Avaa ilmoittautumissivu

Kysy lisää koulutuksesta

assistentti
Jaana Sääksberg
09 2291 2260
jaana.saaksberg@ytn.fi

Asiointipalvelu