Skip to content

YTN finanssiala: Miten voit kehittää uraasi ja nähdä mahdollisuuksia muuttuvassa työelämässä?

Muuttuva työelämä voi näyttäytyä epävarmana ja vaativana, mutta kun katsot sitä toisesta näkökulmasta, se tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia ja kiehtovia urapolkuja.  

YTN finanssialan järjestämässä webinaarissa tutustut uramuotoiluun, joka on käytännöllinen lähestymistapa omien uratoiveittesi kirkastamiseen, uramahdollisuuksien tunnistamiseen ja niiden edistämiseen erilaisten kokeilujen avulla. Se haastaa uraan liittyviä tuttuja ajattelutapoja ja tarjoaa konkreettisia työkaluja, joiden avulla voit navigoida työmarkkinoilla ja rakentaa itsesi näköistä työuraa.

Puhujana tilaisuudessa toimii Paula Helle. Paula on Workday Designersin perustaja ja työpäivämuotoilija, jonka missiona on olla luomassa parempaa ja inhimillisesti kestävämpää työelämää. Paula on arvostettu organisaatioiden kehittäjä sekä työntekijäkokemuksen, henkilöstön kehittämisen ja muutosten asiantuntija. Hän on pioneeri muotoiluajattelun hyödyntämisessä organisaatioiden sisäisen kehittämisen välineenä.

Uramuotoilun lisäksi kuulet tilaisuudessa työehtosopimuksen merkityksestä ja kuinka se voi toimia perustana hyvälle työelämälle. Puheenvuoron saa finanssialan asiantuntija, juristi Moa Fanta Lakimiesliitosta.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki finanssialalla työskentelevät asiantuntijat ja esihenkilöt.

Aika ja paikka

Maksuton webinaari
Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu viimeistään 8.11.2022 Klo 17:00

Ilmoittautuminen on suljettu.

Kysy lisää tapahtumasta

Sopimusalavastaava
Riikka Sipilä
0400 458 226
riikka.sipila@ytn.fi

Asiointipalvelu