Skip to content

YTN finanssiala: Ohjelmistorobotiikan hyödyt ja mahdollisuudet

Mitä onnistunut ohjelmistorobotiikan toteutus vaatii? Missä sitä kannattaa hyödyntää ja mitä se edellyttää organisaatioilta?

Aiheesta keskustellaan YTN finanssialan jäsenillassa ja tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki alalla työskentelevät jäsenemme, jotka haluavat saada yleiskäsityksen ohjelmistorobotiikasta. Aihetta alustaa ohjelmistorobotiikan johtava asiantuntija Hanna Saari Knowit Oy:stä.

Ohjelma:
17.00 Iltapalaa tarjolla

17.15 Tervetuloa!
Joonas Kopra, finanssialan asiamies, YTN

17.30 Ohjelmistorobotiikka pähkinän kuor essa
Hanna Saari, Knowit Oy

19.00 Tilaisuus päättyy

Tervetuloa!


Illan asiantuntijavieraana Hanna Saari, Knowit Oy


Hanna Saari toimii Knowitilla ohjelmistorobotiikan (RPA) johtavana asiantuntijana ja hänellä on vahvaa osaamista erityisesti finanssialan prosesseista, koska hän on työskennellyt pankkialalla 10 vuoden ajan. Työssään Knowitilla Hanna johtaa RPA-projekteja, vetää prosessien määrittelytyöpajoja ja kouluttaa liiketoiminnan asiantuntijoita. Lisäksi hän vastaa Knowitin RPA–palveluista ja niiden kehityksestä.

Hanna suhtautuu varsin intohimoisesti uusiin teknologioihin ja niiden tuomiin mahdollisuuksiin. Teknologia kuuluu kaikille ja siitä pitäisi puhua ymmärrettävämmin ja avoimemmin, ja siksi Hanna kirjoittaa myös omaa blogia, jossa avaa teknologiatermistöä liiketoimintakulmalla. https://teknologiaajatyylia.blogspot.com/

Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen sekä vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa ja on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Lisätietoja: www.knowit.fi

Aika ja paikka

Akava-talo, Valopiha, Itä-Pasila
Rautatieläisenkatu 6, Helsinki, Suomi
Näytä kartalla

Iltapala tarjolla 17.00, ohjelma alkaa 17.15.

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittaudu viimeistään 17.9.2019

Ilmoittautuminen on suljettu.

Asiointipalvelu