Skip to content

YTN järjestöala: Hyvä työelämä – parempi mieli

Miten sinä voit? Saatko työssäsi ansiosi mukaan niin tuloa kuin hyvinvointia? Onko työpaikkanne työaikakysymykset kunnossa?

Näistä sekä järjestöalan ajankohtaisista aiheista keskustelemme webinaarissamme tiistaina 31.10. klo 15.15-16.00.

Järjestöissä töissä olevien asiantuntijoiden työpanos on avainroolissa järjestöjen menestymiseen. Asiantuntijoille on tyypillistä ottaa järjestön asiat usein henkilökohtaisesti ja venyä tarpeen mukaan. Valitettavasti liian usein myös äärirajoille ja niiden ylitse.

Me Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry järjestämme kaikki sopimusalamme kattavan työpaikkakierroksen, jossa haluamme edesauttaa työssä jaksamista, työniloa ja niiden kautta tuottavuuden kasvua. Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan järjestöalan omaan Hyvä työelämä – parempi mieli -tilaisuuteen!

Tilaisuuden pitää järjestöalan sopimusalavastaava Amalia Poutanen. YTN tarjoaa infoon osallistuville ja palautetta antaville ärräkoodilla kahvin ja paistotuotteen.

Tilaisuuteen voivat osallistua kaikki järjestöissä töissä olevat – osallistujan ei tarvitse olla YTN-liiton jäsen. Vinkkaa siis tilaisuudesta työkaverillesikin! Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään torstaina 26.10. Lähetämme ilmoittautuneille Teams-linkin tilaisuuteen.

Aika ja paikka

Webinaari
Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu viimeistään 30.10.2023 Klo 13:00

Ilmoittautuminen on suljettu.

Kysy lisää tapahtumasta

sopimusalavastaava (järjestöala), asiantuntija (kaupan ala)
Amalia Poutanen
0201 235 336
amalia.poutanen@ytn.fi

Asiointipalvelu