Skip to content

YTN Kaupan alan webinaari: Asiakaskokemus

Mitä asiakaskokemus tarkoittaa erilaisissa liiketoiminnan muodoissa ja miten sitä tulisi johtaa tämän päivän monikanavaisessa kaupassa ja palveluissa? Mikä on asiakaskokemuksen suhde asiakasymmärrykseen? Miten asiakkuuksia tulisi mitata, entä miten kohdentaa markkinointia? Näihin kysymyksiin saat vastauksen kaupan alan asiantuntijoille ja esimiehille suunnatussa webinaarissamme.

Ohjelma

17.00 Webinaarin avaus, Joonas Kopra, YTN Kaupan vastuullinen asiamies

17.20 Asiakaskokemus, Leevi Parsama

 

Myös liittoon kuulumattomat kollegasi ovat tervetulleita tilaisuuteen, joten voit vinkata tilaisuudesta työpaikallasi.

Rekisteröidyttyäsi saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset webinaariin. Saat lisäksi 15 minuuttia ennen webinaaria muistutuksen webinaarin alkamisesta.  Tervetuloa mukaan!

 

Leevi Parsama

Kouluttajana toimii digitaalisen kaupan asiantuntija Leevi Parsama, joka tunnetaan kotimaisen verkkokaupan vahvana vaikuttajana. Hän on henkilökohtaisesti tutustunut yli 500 suomalaiseen verkkokauppaan, joten hän tuntee kotimarkkinan paremmin kuin ehkä kukaan muu. Lisäksi hän on tutustunut verkkokauppamarkkinaan USA:ssa, Kiinassa, Venäjälle sekä eri puolilla Eurooppaa.

Päätyökseen Leevi toimii asiantuntijana lähes sadan suomalaisen yrityksen muodostamassa eCom Growth -kasvuohjelmassa. Hän edistää tiiminsä kanssa kaikin keinoin digitaalisen kaupan kansainvälistä kasvua sekä kehittää alan ekosysteemiä kotimaassa.

Leevi on itsekin toiminut globaalisti myyvän yrityksen verkkokauppiaana, joten markkinatuntemuksen lisäksi hänellä on paljon omakohtaista kokemusta alasta. Tällä hetkellä hän työstää myös digitaalisen kaupan strategioita suomalaisille brändeille sekä toimii johtoryhmien ja hallitusten sparraajana asiakaskokemukseen ja digitalisaatioon liittyvissä hankkeissa.

Vuonna 2017 Leevi valittiin Vuoden verkkokauppavaikuttajaksi Suomessa. Monet tuntevat hänet myös Facebookin suositun Verkkokauppiaat-ryhmän asiantuntevana ja innostavana moderaattorina.

 

Aika ja paikka

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittaudu viimeistään 22.9.2020 Klo 17:00

Ilmoittautuminen on suljettu.

Kysy lisää koulutuksesta

Assistentti
Henna Hurme
050 543 4231
henna.hurme@ytn.fi

Asiointipalvelu