Skip to content

YTN kauppa: Tulevaisuuden asiakas

Mitä tulevaisuuden asiakas haluaa? Mitkä ovat alan trendit ja ilmiöt nyt ja lähitulevaisuudessa?

Hyvää tekevä kuluttaja on tarkka yritysten arvoista: eettisyydestä ja ekologisuudesta. Lemmiköitynyt asiakas on valmis käyttämään suuriakin summia lemmikkinsä hyvinvointiin. Joukkovoima ajaa asiakkaita tuottamaan itse uudenlaisia palveluita ja tuotteita. Meitä on moneksi trendi haastaa yritykset suvaitsevaisuuden esille nostamiseen.

Tätä teemaa käsittelemme YTN kaupan webinaarissa, josta alustaa futuristi Elina Hiltunen. Hän käy alustuksessan läpi 18 kuluttajatrendiä ja niiden vaikutusta yrityksiin nyt ja tulevaisuudessa.

Ohjelma

16.00 Tervetuloa!
Joonas Kopra, YTN Kaupan sopimusalavastaava

16.15 Mitä tulevaisuuden asiakas haluaa
Elina Hiltunen, futuristi

Webinaari on tarkoitettu kaikille kaupan alalla työskenteleville asiantuntijoille ja esihenkilöille. Vinkkaa siis tilaisuudesta kollegallesi, vaikka hän ei YTN-liiton jäsen olisikaan!

Linkin webinaariin saat sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä.Elina Hiltunen on listattu Forbesissa yhdeksi maailman 50 huippunaisfuturistiksi. Hän väitteli vuonna 2010 Aalto yliopiston kauppakorkeakoulusta aiheenaan heikot signaalit organisaation tulevaisuusoppimisessa.

Nykyään Elina on yrittäjä, mutta hän on työskennellyt eri organisaatioissa ja yrityksissä, kuten Finprossa, Nokialla, Tulevaisuuden tutkimuskeskuksessa ja Aalto yliopistossa. Hänelle myönnettiin työstään Vuoden 2021 ennakointiteko -palkinto, joka myönnetään merkittävällä tai erityisellä tavalla tulevaisuustiedon saatavuutta ja hyödyntämistä edistäneelle taholle.

Elina Hiltunen on myös kirjailija ja on kirjoittanut 12 kirjaa. Parhaillaan hän työstää kirjoja numero 13-15. Kirjojen aiheet liittyvät esim. teknologian tulevaisuuteen, kuluttajatrendeihin, ennakoinnin menetelmiin ja megatrendeihin. Hän on myös kirjoittanut mm. lastenkirjoja. Elina on myös tuttu YLEn tiedeohjelmista sekä eri lehtien kolumneista.

Aika ja paikka

Webinaari
Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu viimeistään 23.11.2021 Klo 23:59

Ilmoittautuminen on suljettu.

Kysy lisää tapahtumasta

Sopimusalavastaava (ICT-ala), Neuvottelija (Finanssiala)
Joonas Kopra
050 407 4876
joonas.kopra@ytn.fi

Asiointipalvelu