Skip to content

YTN kauppa: Typerän työn taito

Tuntuuko työelämä sinusta joskus typerältä tai hullunkuriselta? Ei ihme, työ on täynnä typeryyksiä. Typerän työn tietäjä Vessi valaisee ne sinulle herätyskokouksessa, jossa ravistelet typeryyden irti työstäsi.

Tervetuloa kuulemaan tästä teemasta helmikuiseen webinaariimme, jonne ovat tervetulleita kaikki YTN-liittojen jäsenet, jotka työskentelevät kaupan alalla! Saat webinaarilinkin sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä.

Typerän työn herätyskokouksen tavoite on viisastaa ihmisten työtä auttamalla heitä tajuamaan omat työn typeryytensä. Typerän työn tietäjä Vessi Junalainen on kääntänyt viisaan työn opit ympäri ja kouluttaa typeriä työtapoja. Hän ei ole konsultti, vaan insultti, joka humoristisen otteen avulla auttaa kohtaamaan monelle haastavia teemoja, nauramaan niille ja herättää muutokseen. Huumorikulmasta huolimatta opit pohjautuvat tieteeseen ja toimivimpiin käytänteisiin – kyseessä on asiantuntijasisältö koomisella otteella.

Kouluttajana toimii flow-tilan ja viisaan työn asiantuntija Jussi Venäläinen (KTM, AmO). Hän on sarjayrittäjä, Flow Akatemian päävalmentaja ja Flow-tila -kirjan kirjoittaja. Jussi on entinen kiire- ja suorittamisuskovainen, joka on tutkinut ja kokeillut erilaisia viisaan työn, itsensä johtamisen ja hyvinvoinnin keinoja yli 10 vuoden ajan.

Aika ja paikka

Webinaari
Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu viimeistään 14.2.2024 Klo 23:00

Ilmoittautuminen on suljettu.

Kysy lisää tapahtumasta

Sopimusalavastaava (ICT-ala), Neuvottelija (Finanssiala)
Joonas Kopra
050 407 4876
joonas.kopra@ytn.fi

Asiointipalvelu