Skip to content

YTN kauppa: Vastuullisuus ja kiertotalous

Webinaarissa lähdetään liikkeelle vastuullisuuden ja kiertotalouden isosta kuvasta. Glasgow:n ilmastokokouksen jälkimainingeissa on hyvä tarkastella inspiroivien case-esimerkkien kautta kaupan alan vastuullisuusnäkymiä -ja odotuksia sekä lainsäädännön tuomia markkinaympäristön muutoksia.

Puheenvuoron aikana astutaan myös kuluttajien saappaisiin; minkälaisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita kuluttajat odottavat yrityksiltä? Entä mitkä ovat niin sanottua vastuullisuuden peruskauraa, ja millä pelimerkeillä herätetään kuluttajien kiinnostus ja erottaudutaan kilpailijoista?

Näihin teemoihin pureutuen ja osallistujien esittämien kysymysten avulla luvassa on faktaa, valistuneita näkemyksiä ja tunteita herättäviä visioita, jotka toivottavasti synnyttävät kuulijoissa oivalluksia ja rohkaisevat kurkottamaan entistä korkeammalle vastuullisen liiketoiminnan portaalle!

Ohjelma

16.00 Webinaarin avaus
Joonas Kopra, YTN Kaupan sopimusalavastaava

16.15 Vastuullisuus & kiertotalous
Anne Raudaskoski, kiertotalous- ja vastuullisuusammattilainen

17.30 Webinaari päättyy

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kaupan alalla työskenteleville YTN-liittojen jäsenille. Webinaarilinkin saat sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä, tervetuloa!Anne Raudaskoski on pitkän linjan kiertotalous- ja vastuullisuusammattilainen, joka kirittää joka päivä yrityksiä kohti yhden maapallon bisneslogiikkaa.

Annella on pitkä ura vastuullisuuden, kestävän kehityksen ja kiertotalouden parissa ja Suomen johtavan kiertotalouden konsultointiyrityksen Ethican toisena perustajana hän konsultoi päivätyökseen yrityksiä ja kaupunkiorganisaatioita näistä teemoista.

Puheenvuoroissaan Anne Raudaskoski yhdistää selkokielellä liiketoiminnan kehittämisen uudet suuntaviivat ja luonnon kantokyvyn rajat luoden niistä innostavan, informatiivisen ja ainutlaatuisen asiantuntijapaketin.

Aika ja paikka

Webinaari
Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu viimeistään 30.11.2021 Klo 23:59

Ilmoittautuminen on suljettu.

Kysy lisää tapahtumasta

Sopimusalavastaava (ICT-ala), Neuvottelija (Finanssiala)
Joonas Kopra
050 407 4876
joonas.kopra@ytn.fi

Asiointipalvelu