Skip to content

YTN Kauppa: WEBINAARI: Omien vahvuuksien tunnistaminen

YTN kaupan teemana keväällä on osaamisen kehittäminen ja siihen liittyen kutsumme kaikki alalla työskentelevät YTN-liittojen jäsenet osallistumaan webinaariimme!

Hyvä itsetuntemus on avain sekä itsensä, että kollegoiden ja asiakkaiden ymmärtämiseen. Ymmärtämällä itseäsi ja tunnistamalla itsellesi luontaiset käyttäytymismallit, pääset parempiin tuloksiin. Voit rakentaa uraasi perustuen vahvuuksiisi, mutta tunnistat myös ne sinulle tyypilliset alueet, joiden kehittämiseen kannattaa panostaa läpi uran.

Mazhr Oy:n asiantuntijat kertovat webinaarissamme työelämään liittyvien kompetenssien merkityksestä henkilökohtaisen uran rakentamisessa sekä eri menetelmistä, jolla yksilöt voivat perehtyä luontaisiin ominaisuuksiinsa.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 6.3. klo 12.00 mennessä. Linkki webinaariin lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille edellisenä päivänä.

Tervetuloa!

YTN kaupan alan toimijat


Webinaarin alustajat:

Janne Vainio
Jannella on kymmenien vuosien kokemus vaativista johdon- ja liiketoiminnan kehittämisen tehtävistä. Hän on toiminut johtajana niin kansainvälisissä suurissa yrityksissä kuin kasvavissa start-up-ympäristöissä. Jannen erityisaluetta ovat johtamisen ja myyntitaitojen kehittäminen sekä muutostilanteet työuran myöhemmissä vaiheissa.

Antero Ojanaho
Anterolla on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista henkilöstön kehittämisen tehtävistä yksilö-, tiimi- ja organisaationäkökulmista. Hänen erityisaluettaan ovat erityisesti luontaisiin toimintatapoihin ja motivaatiotekijöihin perustuva urasuunnittelu ja -kehitys, itsensä johtaminen sekä tehokas vuorovaikutus.


Tutustu myös Vapauta osaaminen -kampanjasivuihimme, joilta löydät tutkittua tietoa kaupan alan asiantuntijoiden osaamisen kehittämisestä sekä toimenpide-ehdotuksiamme aiheeseen liittyen!

Aika ja paikka

Webinaari

Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittaudu viimeistään 6.3.2019

Ilmoittautuminen on suljettu.

Kysy lisää koulutuksesta

Sopimusalavastaava (ICT-ala), Neuvottelija (Finanssiala)
Joonas Kopra
050 407 4876
joonas.kopra@ytn.fi

Asiointipalvelu