Skip to content

YTN Tilintarkastus- ja liikkeenjohdon konsultointiala sekä taloushallintoala: Kesäillan museovierailu 6.6.

Tervetuloa kanssamme opastetulle museovierailukäynnille Amos Rexiin torstaina 6.6. klo 18!

Amos Rexissä kierrämme “Musta tuntuu, toistaiseksi” -kokoelmanäyttelyn yhdessä oppaan kanssa. Kierroksen jälkeen suuntaamme lasillisille museon läheiseen ravintolaan.

Museokierros järjestetään suomen kielellä ja se on osallistujille maksuton. Saavuthan paikalle ajoissa, jotta pääsemme aloittamaan kierroksen klo 18.

Ilmoittauduthan kierrokselle ti 4.6. mennessä. Paikkoja on tarjolla 20 ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun kaikki paikat on varattu, voit ilmoittautua tapahtuman jonotuslistalle.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Veera Hellman.

——-

Musta tuntuu, toistaiseksi on Amos Rexin museon kokoelmia laajasti esittelevä näyttely. Siinä teemana ovat taiteen aiheuttamat tunnereaktiot. Näyttelyn yli sata teosta ovat teemoiltaan ja muodoiltaan monenlaisia: näyttelyssä on muun muassa maalauksia, veistoksia, installaatioita, videoteoksia. Osassa teoksista on ääntä, ja äänet kuuluvat joko kuulokkeista tai kaiuttimista. Näyttely sopii hyvin kaiken ikäisille.

Aika ja paikka

Amos Rex, Mannerheimintie 22
Amos Rex, Mannerheimintie, Helsinki, Suomi
Näytä kartalla
Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu viimeistään 4.6.2024 Klo 23:59

Kysy lisää tapahtumasta

asiantuntija (Palvelutoimialat), sopimusalavastaava (Tilintarkastus- ja liikkeenjohdon konsultointi sekä taloushallintoala)
Veera Hellman
050 385 8229
veera.hellman@ytn.fi

Asiointipalvelu