Skip to content

YTN tilintarkastus-, liikkeenjohdon konsultointi- ja taloushallintoala: Uusi yhteistoimintalaki lisää vuoropuhelua

Uusi yhteistoimintalaki tuli voimaan vuoden 2022 alusta. Uuden lain myötä työnantajan ja henkilöstön tai sen edustajien on käytävä vuoropuhelua säännöllisesti. Ennen kuin työnantaja tekee päätöksen henkilöstön asemaan olennaisesti vaikuttavista asioista kuten työvoiman vähentämisestä, hänen on neuvoteltava työntekijöiden edustajien tai työntekijöiden kanssa. Uudistetussa laissa prosessia kutsutaan muutosneuvotteluiksi. Lakiin sisältyy myös joitakin muita uudistuksia, mutta tässä webinaarissa keskitytään erityisesti uuden lain vuoropuhelua ja muutosneuvotteluita koskeviin osioihin.

Puhujina ovat alan asiantuntijat, työelämäasioista vastaava johtaja Jaana Meklin Lakimiesliitosta ja työsuhdejuristi Noona Hanni Suomen Ekonomeista.

Webinaari on suunnattu erityisesti YTN:n tilintarkastus-, liikkeenjohdon konsultointi- ja taloushallintoalalla työskenteleville, mutta se on avoin myös kaikille aiheesta kiinnostuneille YTN-liittojen jäsenille.

Aika ja paikka

Maksuton webinaari
Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu viimeistään 6.10.2022 Klo 08:00

Ilmoittautuminen on suljettu.

Kysy lisää tapahtumasta

asiantuntija (Palvelutoimialat), sopimusalavastaava (Tilintarkastus- ja liikkeenjohdon konsultointi sekä taloushallintoala)
Veera Hellman
050 385 8229
veera.hellman@ytn.fi

Asiointipalvelu