Skip to content

YTN Tilintarkastus-, liikkeenjohdon konsultointi- ja taloushallintoala: Tilinpäätöspizzat

Ilmoittautuminen Kotipizzan etukoodeihin on päättynyt, mutta olet lämpimästi tervetullut seminaariosuuteen kanssamme. Voit ilmoittautua mukaan sivun oikeasta laidasta ja saat vahvistusviestissä linkin Tilinpäätöspizzoille.

******

Tervetuloa alan järjestämille tilinpäätöspizzoille! Tarjoamme pizzat nopeimmalle 100:lle hengelle ja laadukasta ohjelmaa kaikille osallistuville.

Tapahtuman aikana haluamme kiittää teitä kovasta uurastuksesta tilinpäätösten eteen. Pizzojen lomassa keskustelemme osaamisen kehittämisestä ja sen tärkeydestä. Tilintarkastus, liikkeenjohdon konsultoinnin tai taloushallinnon toimialalla työskentelevät jäsenet saavat Kotipizzan etukoodin sähköpostitse tapahtumaa edeltävänä päivänä tiistaina 1.6.

Tilaisuus on tarkoitettu YTN:n jäsenliittojen jäsenille, joiden työpaikka on tilintarkastuksen, liikkeenjohdon konsultoinnin tai taloushallinnon toimialalla. Meihin voit tutustua lisää täältä. Jos työskentelet toisella YTN:n sopimusalalla, voit osallistua seminaariosuuteen.

Tilaisuudessa puheenvuoron saavat Milma Arola (Sitra), Sari Ek-Petroff (VTT) ja Tapio Määttä (UEF). Aiheena on osaamisen kehittäminen ja aiheeseen pureudutaan myös paneelikeskustelun muodossa.

 

Milma Arola, Johtava asiantuntija, Osaamisen aika, Sitra

Sitran johtava asiantuntija Milma Arola on työelämän uudistumisen, organisaatioiden kehittämisen ja yhdessä oppimisen asiantuntija. Milma työskentelee Osaamisen aika -projektissa, jossa rakennetaan elinikäisen oppimisen Suomea. Työurat ovat muuttumassa oppimisuriksi, ja työ ja oppiminen kietoutuvat entistäkin tiiviimmin yhteen. Milman erityisenä kiinnostuksen kohteena on elinikäinen oppiminen työelämän kontekstissa.

 

Sari Ek-Petroff, HR Business Partner, Leadership and Talent Development & Culture, VTT

Sari Ek-Petroff (@SariEkP) | Twitter

VTT:n oppimisesta ja kulttuurista vastaava Sari Ek-Petroff on itsekin jatkuvan oppimisen kannattaja. Työssään VTT:llä hän edistää jatkuvaa oman osaamisen kehittämistä ja itsensä johtamista, missä tärkeimmät työkalut ovat asenne ja motivaatio. Laadukkaalla johtamisella varmistamme yksilöiden ja tiimien osaamisen ylläpitämisen sekä kehityksen jatkossakin.

 

Tapio Määttä, akateeminen rehtori, UEF

Tapio Määttä profiilikuva

Itä-Suomen yliopiston akateeminen rehtori Tapio Määttä on erikoistunut ympäristöoikeuteen. Hänen intohimona on jatkuva oppiminen ja koulutusohjelmien kehittäminen, sekä asioista avoimesti keskusteleminen Twitterissä. Määtän mukaan hyvinvointi syntyy siitä, että esihenkilöt luottavat ihmisiin ja siihen, että he tekevät tärkeitä asioita. Ihmisten pitää antaa priorisoida.

Aika ja paikka

Maksuton webinaari
Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu viimeistään 2.6.2021 Klo 17:00

Ilmoittautuminen on suljettu.

Kysy lisää tapahtumasta

asiantuntija (Palvelutoimialat), sopimusalavastaava (Tilintarkastus- ja liikkeenjohdon konsultointi sekä taloushallintoala)
Veera Hellman
050 385 8229
veera.hellman@ytn.fi

Asiointipalvelu