Skip to content

YTN Tilintarkastus-, liikkeenjohdon konsultointi- ja taloushallintoala: Tilinpäätöspizzat

Huom. Ilmoittautumislomakkeen löydät tämän sivun oikeasta laidasta

 

Tilinpäätökset on nyt tarkastettu ja on jälleen aika kokoontua yhteen etäyhteyksin nauttimaan pizzasta sekä mielenkiintoisesta puheenvuorosta. Tänä vuonna puheenvuoron pitää tunnettu unilääkäri Henri Tuomilehto, jonka puheenvuoron aikana saamme konkreettisia työkaluja jaksamista tukevan elämäntavan luomiseksi. Puheenvuorossa käydään läpi mm. tietoisuuden lisäämistä, työvälineitä väsymyksen ja uupumuksen tunnistamiseen sekä jaksamisen arviointiin ja sitä, miten itse voi kohentaa omaa jaksamistaan. Puheenvuoron lisäksi kuulemme alan tervehdyksen sekä käymme läpi jaksamiseen ja palautumiseen liittyvää dataa alan jäsenkyselystä.

Tapahtuma toteutetaan tänä vuonna täysin etänä. Linkki osallistujille lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen 9.5. Ilmoittautuminen päättyy 8.5. klo 23.59. Tapahtuma on kaikille YTN-liittojen jäsenille avoin. Tilintarkastuksen ja liikkeenjohdon konsultointialan sekä taloushallintoalan jäsenistä 50 ensimmäistä saa käytettäväkseen pizzakoodin, jolla voi tilata tarjoilut puheenvuoron seuraksi.

Tilaisuus on tarkoitettu YTN:n jäsenliittojen jäsenille, joiden työpaikka on tilintarkastuksen, liikkeenjohdon konsultoinnin tai taloushallinnon toimialalla. Meihin voit tutustua lisää täältä.

 

Tervetuloa mukaan nauttimaan kiinnostavasta puheenvuorosta!

 

Henri Tuomilehto

Henri Tuomilehto on harvoja työkseen unihäiriöpotilaita hoitavia lääkäreitä maailmassa. Jo 20 vuoden ajan hän on tutkinut unta, unen vaikutuksia terveyteen ja ennen kaikkea sitä, kuinka ihminen itse voi parantaa nukkumistaan ja jopa olemassa olevia unihäiriöitä. Tuomilehdon vastaanotolla on käynyt tuhansia potilaita. Tuomilehto puhuu unesta ja nukkumisesta ominaisuutena, jota voi kehittää ja vahvistaa ja kuinka hyvä uni tukee työssä jaksamista.

Henrin puheenvuorot käsittelevät ajankohtaisia työelämän haasteita ja muutoksia, etenkin vaativien asiantuntija- ja esihenkilötehtävien, lisääntyneen etätyön sekä vuoro-ja epäsäännöllisen työajan vaikutusta nukkumiseen ja jaksamiseen. Henri on luennoinut ympäri maapalloa ja työskennellyt Suomessa satojen yritysten kanssa.

Hyvä energisyys – Hänen tavoitteenansa on vaikuttaa ja koskettaa ihmisiä eri tasoilla, ennen kuin tilanne eskaloituu hankaliin unihäiriöihin tai uupumukseen. Lisätä sitä oikeaa tietoisuutta ja korostaa, mitä kaikkea me voimme itse tehdä parantaaksemme jaksamistamme. Auttaa ihmisiä saavuttamaan tarvittava energiataso, jotta heillä riittää virtaa heille tärkeisiin asioihin, mikä se kullekin on. Samalla edistää yhteiskunnallisesti ja yritysmaailmassa ihmisten työ- ja toimintakykyä paremmalla riskien tunnistamisella ja ennaltaehkäisevällä omalla toiminnalla. Tuomilehto haluaa saada ihmiset motivoitumaan muutoinkin kuin pohjakosketuskokemuksen kautta. “Haastan itseäni siihen ajatukseen, että onko kaikkien pakko uupua ymmärtääksemme hyvinvointiamme?”.

Aika ja paikka

Etätapahtuma
Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu viimeistään 10.5.2023 Klo 17:00

Ilmoittautuminen on suljettu.

Kysy lisää tapahtumasta

asiantuntija (Palvelutoimialat), sopimusalavastaava (Tilintarkastus- ja liikkeenjohdon konsultointi sekä taloushallintoala)
Veera Hellman
050 385 8229
veera.hellman@ytn.fi

Asiointipalvelu