Skip to content

YTN Tilintarkastus-, liikkeenjohdon konsultointi- ja taloushallintoala: Tilinpäätöspizzat

Huom. Ilmoittautumislomakkeet (etä & live) löydät tämän sivun oikeasta laidasta.

 

Tervetuloa alan järjestämille Tilinpäätöspizzoille!

Tapahtumassa Kati Boijer-Spoof Heikinheimo kertoo tietotyöläisen palautumisesta ja keinoja siihen, kuinka tasapainottaa hermostoa rasituksesta välittömästi sekä pitkällä aikavälillä. Katin puheenvuoron lomassa nautiskelemme tilinpäätöspizzoja Ravintola Sofiassa (Sofiankatu 4 C, Helsinki). Tilintarkastus, liikkeenjohdon konsultointi- ja taloushallintoalalla työskentelevät 50 nopeinta etäosallistujaa nappaa itselleen Kotipizzan etukoodin, jolla voi virittäytyä Tilinpäätöspizzojen tunnelmaan myös etänä.

Tilaisuus on tarkoitettu YTN:n jäsenliittojen jäsenille, joiden työpaikka on tilintarkastuksen, liikkeenjohdon konsultoinnin tai taloushallinnon toimialalla. Meihin voit tutustua lisää täältä.

Tapahtuman livestriimiin ovat tervetulleita kaikki YTN-liittojen jäsenet.

 

Kati Boijer-Spoof Heikinheimo

Kati Boijer-Spoof Heikinheimolla on pitkä tausta asiantuntija- ja johtotehtävissä media-alalla. Hyvinvointialalla hän toimi ensin osa-aikaisesti ja siirtyi uudelleenkouluttautumisen jälkeen kehitysjohtajaksi ja vastuuvalmentajaksi Virkisteriin. Kati on kolutukseltaan KTM, mindfulness-opettaja, PilatesHealth-ohjaaja sekä Auktorisoitu Personal Trainer (APT®), erikoistumisalueina ravitsemus- ja liikuntalääketiede. Kati pitää erityisen tärkeänä palautumistaitojen merkitystä; harvasta työstä saa stressiä poistettua, minkä vuoksi jokaisen kannattaa panostaa itselle sopivien palautumiskeinojen löytämiseen.

Aika ja paikka

Ravintola Sofia, Lyhtysali, Sofiankatu 4 C, 00170 Helsinki tai etänä
Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu viimeistään 15.6.2022 Klo 17:00

Ilmoittautuminen on suljettu.

Kysy lisää tapahtumasta

asiantuntija (Palvelutoimialat), sopimusalavastaava (Tilintarkastus- ja liikkeenjohdon konsultointi sekä taloushallintoala)
Veera Hellman
050 385 8229
veera.hellman@ytn.fi

Asiointipalvelu